|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:42
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
easy
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 1 sie 2011, 13:37 Posty: 147 Lokalizacja: Kanały...
Naklejki: 0
|
Zgadnij to/Riddle that !
Kojarzycie gierkę? Zestaw łamigłówek na androida. 25 zagadek, różnej trudności. Ja mam problem z 15. Pomoże ktoś? Co o tym sądzicie?
Jak dla mnie bardzo "fajna". Niektóre zadania naprawdę trudne, niektóre łatwe. Dobre na nudę, aczkolwiek, często trzeba np.: sprawdzić w Googlach, albo przypatrywać się przez parę minut. Oceniłbym 9/10 pod wzgędem trudności, pod względem "ciekawości" 8/10. Co by tu jeszcze...
_________________ Pozdrawiam kolorowo. W kolorze.
|
So, 18 maja 2013, 17:17 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Re: Zgadnij to/Riddle that !
Jest, przewińcie Tablice Chwały do końca. Tak, Autor8 9/10 Easy, musisz kliknąć kolesia w paski, obok siatkarek i sedziego. Wpisz tam Waldo
|
Cz, 23 maja 2013, 15:09 |
|
|
easy
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 1 sie 2011, 13:37 Posty: 147 Lokalizacja: Kanały...
Naklejki: 0
|
Wiem już dawno to zrobiłem. Po prostu trzeba włączyć dźwięk w telefonie i kliknąć play, wtedy można usłyszęć"where is wally", apotem trza wpisać jego drugie imię(które tak naprawde jest oryginalną/pierwotną wersją wally'ego). Nie ma mnie na tablicy chwały,bo nie miałem internetu,żeby się wpisać, a potem gierkę usunąłem. Czekamna drugą część.
_________________ Pozdrawiam kolorowo. W kolorze.
|
Cz, 23 maja 2013, 16:41 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
@lekki odkopik...
Niedawno wyszedł sezon 3. Niestety, nie mogłem przejść 10 poziomu i wpisywałem propozycje od Wujka Google, za co ostatecznie cofnięto mnie do pierwszego lvl sezonu 3. Chociaż na początku mówią, że nie musisz wszystkiego umieć i Google może być przydatny. -,-.
|
Pn, 29 lip 2013, 14:52 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|