|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 03:27
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Lubicie Lecha Poznań?
Lubicie tą drużynę Ekstraklasy? Ja tak.
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
So, 18 cze 2011, 11:08 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Re: Lubicie Lecha Poznań?
Nie nie lubię. -,- Słabi są.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
So, 18 cze 2011, 17:55 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
N, 19 cze 2011, 12:18 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Moim zdaniem są nieźli, tylko trener jest kiepski :/
|
N, 19 cze 2011, 15:59 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
|
N, 19 cze 2011, 15:59 |
|
|
Nit
Bywalec Nory
|
Ja jestem tylko za białą gwiazdą.Kolejorza tak sobie lubie ma dużo fajnych zawodników.
_________________ Wisła Kraków klub 1906-2011 Walczymy o mistrzostwo W lidze mistrzów kibicowałem królewskim Mój avatar wykonał mistrz avatarów AdamMag!
|
Pn, 20 cze 2011, 17:28 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
@Odkop (aż dziw, że na forum jest tak mało ludzi interesujących się piłką nożną, ale każdy lubi co innego, stąd teraz temat ten odkopuję) Czy lubię Lecha Poznań? Oczywiście, że tak. Jestem z Poznania, zatem grzechem byłoby tego klubu nie lubić. Kolejorz to klub z wielkimi tradycjami, bogatą historią i czołowymi zawodnikami. Odkąd na dobre zacząłem interesować się piłką, a było to dosyć dawno, zawsze i wszędzie kibicowałem i kibicować będę Lechowi Poznań. Wierzę, że w końcu Mistrzostwo Polski w piłce nożnej (popularnie nazywanym przez nas majstrem) ponownie, aktualnie to po pięciu latach, zawita do stolicy Wielkopolski. No, klub ten (a konkretniej piłkarze) nieraz popełnia głupie błędy, które nieco oddalają go od najwyższego celu. Jednak ufam, iż Kolejowy Klub Sportowy w końcu zdobędzie majstra, wszak i tak dla mnie Lech Poznań jest mistrzem, bez względu na zajmowane miejsce w ekstraklasie. Najbardziej podoba mi się styl grania Kolejorza. Piłkarze rozgrywają ładny futbol, który cieszy oko, jednak nie są perfekcyjni i według mnie trener, ale i oczywiście sami piłkarze powinni nad tym popracować. Dodatkowo, piłkarze grają fair-play, co również spotyka się z moim uznaniem. Podsumowując, Lech Poznań zawsze będzie bliski mojemu sercu, nieważne gdzie będę. Gdy on zwycięża, czuję radość, aczkolwiek jeśli zdarzy mu się przegrać, jestem pewien, że w następnym meczu Kolejorz się odkuje i szybko zapomni o ostatniej porażce. Klub ten, jak i sami piłkarze są mocni, co pokazuje, jakie miejsce co roku Lech Poznań zajmuje w ekstraklasie. Jednak według mnie może być dużo lepiej, gdyż piłkarzy Lecha na to stać. Stać na mistrzostwo. To tyle. Pozdrawiam, Kretes102.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Wt, 3 mar 2015, 18:33 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|