|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:37
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Achtung, die Kurve!
Szukałem, znalazłem i się zdziwiłem - nikt nie założył jeszcze tematu o tej wspaniałej grze przeglądarkowej multiplayer. Znana teź pod nazwą Curve Fever, ta zrêcznościówka zdobyła wielu fanów. Na czym polega? Cóż... Wyobraźcie sobie grę "Snake". Już? OK. Teraz wyobraźie sobie, że wąż zostawia po sobie ślad. Teraz wyimaginujcie sobie, że gadów jest min. 2. I cała sztuka polega na tym, by, przy lekkiej pomocy wyskakujących power-upów nie wpaść na przeciwnika lub (łatwiejsze) skierować go na power-downy i doprowadzić do przegranej. Osobiście grę gorąco polecam, swego czasu w nią grałem. Można się pośmiać, można poćwiczyć refleks... Co o tym sądzicie? Słyszeliście coś? Oficjalny adres: http://www.curvefever.com Radzę założyć konto, by zdobywać punkty, miejsce w raniingu i takie tam różne. Miłej zabawy xD
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Śr, 17 wrz 2014, 21:58 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Re: Achtung, die Kurve!
Tak zwane "kropki" Super zapychacz czasu na wolnych lekcjach informatyki, pozwala na raz bawić się kilku osobom Bardzo fajna gra, lecz dużo zależy od tego z kim się w nią gra. Ja najbardziej lubię ze znajomymi, ale jak ktoś ich nie posiada, to na serwerach wersji multiplayer zawsze może grać z ludźmi z Polski, bo jest ich tam dość dużo. Swego czasu myślałem nad zorganizowaniem na forum turnieju, byliby jacyś chętni? Kurcze, tylko ta kontrowersyjna nazwa XD
Pt, 19 wrz 2014, 20:42 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
@odkop Powiem, że to bardzo fajna gra. Trochę w nią grałem, ale jakoś się nie wciągnąłem. Nazwa jest trochę dziwna. Mimo wszystko polecam każdemu.
|
Pt, 23 sty 2015, 10:26 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
@odkop Zgadzam się z moimi przedmówcami, iż gra jest bardzo ciekawa. Ja częściej niż na komputerze, grałem w nią na telefonie, gdyż jest dostępna w sklepie Play bądź w Windows Store, oczywiście pod tą samą lub podobną nazwą (Windows Store gra nosi nazwę "Achtung"). Gra ta zawsze umila czas, gdy zdarza się nam mieć wolną lekcje albo okienko (lekcję odwołaną). Osobiście polecam wszystkim, którzy jeszcze w nią nie zagrali. Wiadomo, nazwa jest dość dwuznaczna, ale nie zrażajcie się nią. Niemcy określają to jako zakręt.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Wt, 14 kwi 2015, 19:30 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|