|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:55
|
Autor |
Wiadomość |
Hurricane
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 13 lis 2020, 13:05 Posty: 148 Lokalizacja: Kryjówka Kapłona Hurricane'a.
|
Re: ŚWIADECTWO
| | | | gi123456 napisał(a): Cześć, nazywam się Greta Icardi z USA, chcę podzielić się niesamowitym doświadczeniem, które miałem z wszechmocną dr Adeleke, mój mąż Greg złożył pozew o rozwód Byłem naprawdę zdruzgotany Płakałem dzień i noc każdego dnia Powiedziałem jednemu z moich przyjaciół sytuacji i opowiedziałem mi o potężnym zaklinaczu, dr Adeleke, byłem trochę sceptyczny, ale postanowiłem spróbować Zrobiłem wszystko, o co mnie poprosił i obiecałem wynik za 24 godziny, a następnego ranka zaskoczyć moją wielką niespodzianką to czy Greg na kolanach błagał mnie, żebym mu wybaczył i zaakceptował go ponownie. Jestem bardzo szczęśliwy, wszystko dzięki dr Adeleke, który może również pomóc w skontaktowaniu się z aoba5019@gmail.com / WhatsApp +27740386124. Powodzenia | | | | |
Mam wrażenie, że to jakieś oszustwo, ponieważ ta sama historia się pojawiła niejednokrotnie w Internecie. Lepiej nie dzwońcie pod ten numer i nie piszcie na ten e-mail.
_________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia."
Ostatnio edytowano Cz, 3 cze 2021, 08:25 przez Hurricane, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt, 1 cze 2021, 15:49 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Re: Czy LUBicIe?
Czy używanie takiego koloru w taki sposób nie jest zabronione? Jeśli nie to poprawcie mnie, a jak tak to poprawcie Hurricane'a
|
Wt, 1 cze 2021, 20:15 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 13 lis 2020, 13:05 Posty: 148 Lokalizacja: Kryjówka Kapłona Hurricane'a.
|
Re: Czy LUBicIe?
Już się poprawiłem
_________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia."
|
Pt, 18 cze 2021, 13:10 |
|
|