|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 20:29
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
BŁAD Z GRAFIKA W KAŻDYM REKSIU
Autor |
Wiadomość |
Hubert_712
|
BŁAD Z GRAFIKA W KAŻDYM REKSIU
Dzień dobry, ostatnio naszła mnie nostalgia i chciałęm pograć w reksia lecz po zainstalowaniu i otworzeniu gry okno na monitorze zajmowało tylko 1/8 ekranu i tak w 4 przypadkach oraz gdy postacie robiły ruch ich postacie zostawały i się dublowały
|
Pn, 10 sty 2022, 01:47 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Re: BŁAD Z GRAFIKA W KAŻDYM REKSIU
Ciekawe, ja osobiście nie znałem. Może spróbuj otworzyć w trybie okienkowym i potem je powiększyć? Aby otworzyć grę w trybie okienkowym należy kliknąć na jej skrót prawym przyciskiem myszy, wybrać "Właściwości" i dodać flagę "-window". Ewentualnie zastosować oprogramowanie zewnętrzne, takie jak DxWnd. Ta druga opcja może się nawet okazać skuteczniejsza, bo DxWnd rozwiązuje też kilka innych problemów ze zgodnością.
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Pn, 7 lut 2022, 08:10 |
|
|
dudus30
Się Odezwał
|
Re: BŁAD Z GRAFIKA W KAŻDYM REKSIU
Nic nie poradzę, ale powiem tylko, że to jest klasyczny błąd w grach o Reksiu, zarówno w pełnych wersjach, jak i w demach. Nawet samemu miedzińskiemu ten błąd się pojawił. Można go łatwo naprawić restartują grę.
Ostatnio przesunięty w górę Pt, 21 kwi 2023, 07:24 przez: Kontrabass.
|
Pt, 21 kwi 2023, 07:24 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|