|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:23
|
Autor |
Wiadomość |
mysliwy112
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
Re: Pomysły na modyfikacje
;-; przepraszam, tak sb po łebkach czytam te tematy, ale przynajmniej się zgadzamy
_________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112
|
Śr, 20 sty 2021, 21:23 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
@Kretonpodziemny, pytałeś się na chacie o listę RiSP. A oto ona: 1. Wrak 2. Plaża 3. Rzeka 4. Atak piratów 5. Zdobycie glejtu 6. Bóg twaróg 7. Wulkan 8. Mosty 9. UFO 10. Skarb 11. Statek piratów 12. Outro (Tak jestem fanem dodawania outro do tych list ) LISTA BARDZIEJ SZCZEGÓŁOWA: 1. Wrak 2. Latawiec 3. Plaża ---a) Mapa ---b) Gąski 4. Rzeka 5. Atak piratów 6.Wioska ---a) Zatoka ---b) Kury 7. Świątynia 8. Wulkan 9. Te skały w wulkanie 10. Mosty 11. UFO 12. Działo 13. Papugi 14. Skarb 15. Statek 16. Outro
|
Cz, 21 sty 2021, 14:55 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
|
No i prawidłowo z tym outro, jak najbardziej jestem zwolennikiem outromodów (co innego intro, które zawsze powinno być połączone z pierwszym epizodem - chyba że już naprawdę ma tyle segmentów jak w RiKN). Wielkie dzięki @Newt za kolejną świetną pracę! W wersji bardziej szczegółowej (a więc z elementami nieliniowości) zmieniłbym nazwy (chociaż to bez znaczenia, bo i tak nazwy się w grze nie pojawiają) 6a, 6b, 9 i 10 na "Perły", "Płyta", "Wejście do podziemi" i Morze lawy" oraz dodałbym kropkę "Wyjście z UFO" po kropce "Działo". W sumie to nie wiem czy lepiej zostawić to w wersji mniej szczegółowej, bardziej szczegółowej czy może bardziej szczegółowej, ale bez nieliniowości (tylko z tym dodatkowym rozdrobnieniem wraku, wulkanu, ufo i skarbu).
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Cz, 21 sty 2021, 15:14 |
|
|
mysliwy112
Roz-krecony
|
tak tbh. to podobała mi się stylistyka, żeby każda część miała trochę inny rodzaj mapy
_________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112
|
Pt, 22 sty 2021, 10:12 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Re: Łatki/domowej roboty: Unlimited Patchworks
@Kretonpodziemny Dzisiaj tak se pomyślałem, że dziś trochę pogrzebie w plikach między RiWC i RiKN. Możesz spodziewać się trochę informacji wieczorem. Może uda mi się zdziałać te menu do RiWC
|
Pn, 1 mar 2021, 10:48 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
|
Re: Łatki/domowej roboty: Unlimited Patchworks
Byłoby extra, ale może najpierw pogadaj trochę z Myśliwym na temat tego, czym jest Zajezdnia i jak mogłaby pomóc przy tworzeniu takiego moda.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pn, 1 mar 2021, 12:22 |
|
|