|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:49
|
[Halloween] Nocy duchów część czwarta
Autor |
Wiadomość |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re: [Halloween] Nocy duchów część czwarta
Mniejsza ... Jak wstawię ( oczywiście jeśli ) to zobaczycie .
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Śr, 2 lis 2011, 18:14 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Koniec zgłaszania prac - dzisiaj o 18.
Chciałbym pogratulować osobom, które uzyskały najwyższe wyniki w tejże konkurencji... NARAZIE
1. Spidi - 29/30 2. Dawid6 22/30 3. Dadi 21/30 4. kari mata hari.w 19/30 5. Nika - 18,5/30 6. AdamMag 16/30
Pozdrawiam i gratuluję raz jeszcze.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
N, 6 lis 2011, 10:16 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
|
Ludzie pomóżcie :< Męczę się nad tym chyba z cztery dni ... i nic. Chciałbym wstawić ten obrazek ale nie wiem jak . Próbowałem sposoby Dizla i Dawida6 ... i nic . Czy jest jakiś sposób , proszę o pomoc :<
|
N, 6 lis 2011, 11:34 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Korzystałeś z opcji załącznik pod postem ? NIe wiem w czym problem . Oświecisz ?
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 6 lis 2011, 12:03 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
A teraz jaki ma format? Dalej pdf? Może prześlij mi na maila, a pozniej ewentualnie Eure.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
N, 6 lis 2011, 12:15 |
|
|
spidi
|
Zrób print screena i wklej do painta i zapisz XD
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 6 lis 2011, 13:17 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Spidi próbowałem nie działa , dalej nie widzi . Spróbuję Dizlowi przestał na e-maila .
|
N, 6 lis 2011, 14:16 |
|
|
spidi
|
No to nie wiem :<
|
N, 6 lis 2011, 14:21 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Dizel gdzie ten twój e-mail ? Nigdzie go znaleźć nie mogę :< Sorry , ale naprawdę chcę wstawić pracę a czas tylko do 18 .
|
N, 6 lis 2011, 14:31 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Na następny raz też postawię parę kresek i plam na kartce, a będę miał 30/30... Zrobiłem ładną pracę (mówiąc przez skromność), lepszą od niektórych robionych kredkami. Dlaczego dostałem taką słabą ocenę?
N, 6 lis 2011, 17:48 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Odp. Bo wklejałeś. Ktoś narysował na kompie i dostał lepszą ocenę.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
N, 6 lis 2011, 17:52 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Cień rozkazal naszym bohaterom zapalić światło....Okazało sie ze przez tumany kurzu nie bylo nic widac... Kosci zostaly tym razem zwrócone i druzyna reksia znow mogla wrocic do codziennego i beztroskiego życia...
MUHAHAHA... Do czasu - rzekł tajemniczy ktoś
|
N, 6 lis 2011, 19:48 |
|
|