Witam. Właśnie dostaliśmy oficjalną wiadomość... W te święta na forum pojawią się słynni muzycy... Z samego Shan-Gri-La. Zapowiedzieli, że będą gotowi zaśpiewać to, co wam się żywnie podoba. Dlatego: Lubicie świąteczne piosenki? Znacie jakieś dobre, klimatyczne, warte posłuchania? Napiszcie tutaj ich nazwy, najlepiej z linkami, żeby każdy mógł zobaczyc ,,o co biega''. Limitów raczej nie ma, ale starajcie się, żeby wasza lista nie przekraczała 10 pozycji. Piosenki oczywiście mogą się powtarzać, o to przecież chodzi. Co dalej... Ze wszystkich propozycji, zostanie wybrane 10, które przekażemy naszym artystom 19 grudnia, bo właśnie wtedy zapowiedzieli swoją wizytę. Jeśli twoja lista będzie zawierać najwięcej tytułów, które przejdą dalej - z pewnością otrzymasz jakąś nagrodę. Pozdrawiam i zachęcam do napisania swoich propozycji.
Ps: Słyszałem, że w środę nieco się ochłodzi i nie obejdzie się bez opadów... Edit: Jednak ochłodziło się wcześniej...
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
So, 3 gru 2011, 09:48
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Ja bym dodał jeszcze Merry Christmas Everyone, wszystkie inne wymienił Dawid.
N, 4 gru 2011, 22:46
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Re: Świąteczna playlista
Last Christmas
Jingle Bells
Let it snow
Merry Christmas Everyone
To tyle, gdyż w kwestii muzyki jestem bardzo wybredny. Poza tym nie lubię świątecznych piosenek POLSKICH. Wolę jak leci coś, czego nie zrozumiem nigdy wprost xD
Większość dobrych utworów znalazł Dawid ;p. Ja szukałem i znalazłem - 1.Kto wie 2. Merry Christmas Everyone 3.Jingle Bells 4.All I want for Christmas is you 5.Last Christmas
Linków nie podaję ponieważ wszystkie podał Dawid .
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
Pn, 5 gru 2011, 17:39
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
1.We wish you a Merry Christmas 2.Jingle Bells 3.Let it snow 4.Jest taki dzień
Traktor, za każdym razem gdy coś powiesz, to mnie coś trafia.
Śr, 14 gru 2011, 20:53
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
1.Pada śnieg 2.Kto wie 3.Jest taki dzień 4.Merry Christmas Everyone 5.Radość dzielenia 6.Jingle Bells
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
N, 18 gru 2011, 20:10
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
A linki?
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Pn, 19 gru 2011, 14:56
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
Ups... Zapomniałam. Mam nadzieję że nie gniewacie się na mnie. Pada śnieg-http://www.youtube.com/watch?v=j3LynNRKCXw Merry Christmas Everyone-http://max2014.wrzuta.pl/audio/2TvsurOulTs/shakin_stevens_-_merry_christmas_everyone Radość dzielenia-http://gangsta885.wrzuta.pl/audio/3YQMXUC0ACv/ania_szarmach_-_radosc_dzielenia_coca_cola_christmas_song Przepiszcie to i włączcie.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
W każdą środę, w miarę możliwości playlista będzie uaktualniana, więc jeśli coś wam jeszcze wpadnie w ucho to piszcie. Tylko prosiłbym bez żadnych ,,trolololo'' itd
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Pn, 19 gru 2011, 18:59
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Proponuję już na początek świąt wręczyć dawidowi6 nagrodę. Przecież wszyscy bazowali na jego playliście, wymienił jako pierwszy i najwięcej (o linkach nawet nie przypominając) Takie powody mam nadzieję wystarczą na pozytywne rozpatrzenie propozycji...
Dawid, jako że najtrafniej wytypował tytuły playlisty, zapodał linki itd, dostał 10 pkt konkursowych. Reszta, która odważyła się napisać swoje propozycje, została nagrodzona 5 punktami... Przepraszamy również traktora, który nie dostanie niestety żadnych punktów, za zdecydowany brak trafności tematyki świątecznej w swoich propozycjach. Gratulacje dla zwycięzców.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość