|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 08:29
|
Autor |
Wiadomość |
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Wyniki konkursów...
... to jest trochę niepoważne. Pytam wszystkich odpowiedzialnych za konkursy od miesiąca, kiedy będą wyniki, i otrzymuję odpowiedzi typu "jak się zbierzemy", "na razie nie". To, co przeczytałam dzisiaj, jednak trochę mnie zdziwiło...
Asia 15:51:06
czesć, Lonie
Lone 15:51:12
Cześć
Asia 15:51:18
Kiedy wyniki konkursów?
Asia 15:51:27
miały być w grudniu
Lone 15:52:48
;P
... cóż, odechciało mi sie brać udziału w następnych... co o tym sądzicie?
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Śr, 27 sty 2010, 15:55 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
W sumie fakt powinni dać wyniki tego konkursu zanim zaczeli robić następny
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 27 sty 2010, 15:57 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
O matku... już nawet nie liczę na wyniki.... wszyscy z takim entuzjazmem do tego podeszli i... nic.
_________________Powróciłem
|
Śr, 27 sty 2010, 18:47 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Nikt nie kwapi się aby zająć się wynikami/ Nie chce im się
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Śr, 27 sty 2010, 18:50 |
|
|
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
A może nie mają czasu? Jest szkoła, są prywatne zajęcia.
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
Śr, 27 sty 2010, 18:55 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
...I są konkursy. Po co je organizowali, skoro nie mają czasu?
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Śr, 27 sty 2010, 18:55 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Ponieważ każdy wołał
"Chce konkursy, chce konkursy!"
"Moderatorium to banda sztywnych idiotów"
Zorganizowaliśmy konkurs, a to że nie ma wyników to nie powód, aby twierdzić, że nie będzie ich w ogóle. Zapewniam Was że niedługo się one ukażą, jednak smuci mnie Wasze zachowanie, że po całej pracy jaką włożyliśmy (szczególnie Bot) w organizację konkursów, Wy macie jeszcze takie pretensje jak ta:
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Cz, 28 sty 2010, 14:35 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Hmm... cóż, ale ja mam powody twierdzić, że się uchylacie od ich ujawnienia.
Cały czas "na pewno w tym tygodniu", "do końca roku będą na 100%", "do połowy stycznia", ";P"...
Widzę że bardzo się tym przejmujecie, oto reakcja Lonea na mój wcześniejszy post:
jesteś małą, biedną Johanną odtrąconą przez świat, którą nikt się nie interesuje, chlip.
oceńcie sami :/
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
|
Cz, 28 sty 2010, 14:44 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
|
Wypowiedzi wyjęte z kontekstu na nic Ci się nie zdadzą, teraz już widać w jakim stopniu jesteś zakłamana. Miałem tego nie robić, lecz jestem zmuszony :
Ogień trzeba zwalczać ogniem, więc zdecydowałem się umieścić tutaj tę rozmowę.
|
Cz, 28 sty 2010, 14:47 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Hmm ja nie zamieściłam całej tylko dlatego, żebyś nie miał do mnie pretensi o to, że przez ten twój monolog pokazałeś, jaki charakter masz naprawdę. Ale cóż, skoro to zrobiłeś sam... Na podstawie tych oskarżeń łatwo wywnioskować jaki jesteś... skoro walisz takimi tekstami za to, że zapytałam cię ZNÓW o wyniki, od ujawnienia których się uchylasz...
To również świadczy tylko i wyłącznie o tobie:
"Lone 14:47:43
Mam coś jezscze Ci napisać
Ja 14:47:51
?
Lone 14:48:00
żebyś wyjęła moje zdanie z kontekstu tak jak to Cię nauczył Sokaris
Lone 14:48:07
i oczernila mnie nim na forum? "
|
Cz, 28 sty 2010, 14:51 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
|
I sama potwierdzasz wszystkim moim tezom i publikujesz to wszystko (nie wiem w jakim celu) na forum. Pozdrawiam i gratuluje inteligencji
|
Cz, 28 sty 2010, 15:01 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Dziękuję, to, że nie podporządkowuję się twoim głupim wymaganiom o mojej inteligencji nie świadczy, popatrz na swoje posty i oceń swoją.
|
Cz, 28 sty 2010, 15:04 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Nie wiem czy ktoś z tego forum oprócz was cieszy się tym co tu piszecie...
Jak chcecie się wzajemnie obrażać to nie tutaj - jest coś takiego jak PW, nie wszyscy muszą patrzeć jak schodzicie z poziomem rozmowy tak nisko.
Bez komentarzy
Sokoro nie mają czasu to można cierpliwie czekać - w końcu trochę czasu znajdą.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Ostatnio edytowano Cz, 28 sty 2010, 15:24 przez Przybysz, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz, 28 sty 2010, 15:13 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
Johanno, to jest na prawdę przesada.
Prywatne rozmowy zostają na gg, bo na forum mają na prawdę znikome znaczenie. Szczególnie takie wycięte z kontekstu. ;/ Nawet gdyby Lone używał wulgaryzmów w rozmowie z Tobą na gg, nie pociągnie to go do żadnej odpowiedzialności na forum. Przepraszałaś już za to, a znów się zaczyna...
Wyniki konkursów zostaną opublikowane w niedalekiej przyszłości.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Cz, 28 sty 2010, 15:20 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Cóż, z tego co pamiętam kilka rozmów z GG było tu zamieszczane i nikt się nie czepiał, tym się kierowałam.
Jednak to, "że zostaną opublikowane w niedalekiej przyszłości", było już kilkakrotnie mówione...
Dobra, mniejsza... tylko nie rozumiem, czemu tylko do mnie masz pretensje, tylko ja tu pisałam? Tylko ja zamieszczałam rozmowy z GG?
|
Cz, 28 sty 2010, 15:24 |
|
|