|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:44
|
Autor |
Wiadomość |
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
Nominacje
Tutaj piszemy nopminacje do Konkursu na najlepsze już istniejące opowiadanie. Wszystkie posty nie na temat będą usuwane
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
So, 15 paź 2011, 07:53 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Re: Nominacje
No to będę pierwszy. Zgłaszam swoją nominację a jest nią opowiadanie nieznanego pod tytułem "Pokopane: próba wiary" viewtopic.php?f=6&t=6853Co do pomysłu na konkurs to podoba mi się. Czegoś takiego jeszcze nie było.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
So, 15 paź 2011, 10:26 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
To drugi będę ja - Po przejrzeniu działu ,,Opowiadania " wiedziałem już kogo wybrać. Ale i tak moja decyzja nie zmieniła by się nawet po nieobejrzeniu działu . Zgłaszam swoją nominację oczywiście na opowiadanie Luka - ,,Reksio i Tajemniczy Kosmos " . Teraz opowiem dlaczego akurat na niego zagłosowałem. Opowiadanie jest najlepszym jakim kiedykolwiek czytałem na forum. Jest dobrze prowadzone, ma ciekawą fabułę i nie jest zbieraniną błędów. Link - http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=6&t=6121
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 15 paź 2011, 11:27 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 15 paź 2011, 13:35 |
|
|
Kret
Roz-kreca się
Dołączył(a): So, 23 lip 2011, 15:29 Posty: 23 Lokalizacja: Katowice
|
Hejka ! Ja nominuję opowiadanie Kacpra98 - TDWT Ezekiel . Link do opowiadaniaCóż nominuję je ponieważ swojego czasu jakiś rok lub dwa temu byłem fanem Totalnej Porażki. Uwielbiałem je oglądać i pisać o nich . Gdy przeczytałem to opo wróciły do mnie wspomnienia i oczywiście bardzo mi się podobało . Może trochę monotonne ale raczej najbardziej mnie się spodobało .
_________________Cześć ! Nowy, kopacz. Twardy do przegryzienia łopata, trzymana w mojej łapie...Gotowy do forumowania.
|
So, 15 paź 2011, 14:33 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Fajnie, że mój pomysł przeszedł . Ode mnie nominacja na "Sprawę MADNACZA" autorstwa nieznanego. Świetna fabuła, był pomysł na opowiadanie. viewtopic.php?f=6&t=5230
|
So, 15 paź 2011, 15:24 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
W imieniu Traktora, aktualnie zbanowanego, przekazuję jego prośbę o nominowanie następującego opowiadania: viewtopic.php?f=6&t=2631&hilit=atlantydaJest to początek dzieła Euresandy. Zamiast nicku Euresandy mamy ,,Gość" ponieważ po usunięciu konta autorstwo zmienia się na zwykłego gościa, a dość dawno temu Eure w celu protestu usunęła konto. To tyle, co miałem do przekazania.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 15 paź 2011, 21:35 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
|
No, to ja w takim razie nominuję niedokończone opowiadanie spidi'ego z ostatniego konkursu literackiego (heh, rym), Reksio i sprawy w świetle niedziennym. Bardzo mi się spodobało, szkoda, że nie zostało dokończone. Dziękuje Może kiedyś dokończe Spidi
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 16 paź 2011, 15:01 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
|
Ja nominuję opowiadanie Przybysza Jedna z morskich opowieści, niestety niedokończone a bardzo dopracowane viewtopic.php?f=10&t=7050PS zachęcam wszystkich tych którzy jeszcze nie nominowali by to uczynili bo potem mogą tego żałować
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
Wt, 18 paź 2011, 12:51 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
UPTADE: A więc głosuję na Reksio i księżniczka Sześciu Pieczęci. Link: http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=10&t=4648P.S. Czytałem i wyleciało mi z głowy
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
Ostatnio edytowano Śr, 19 paź 2011, 15:28 przez Dawid6, łącznie edytowano 2 razy
|
Wt, 18 paź 2011, 14:42 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
|
Proszę o uważne czytanie regulaminu konkursu bo się spam niepotrzebny robi.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Wt, 18 paź 2011, 15:09 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
No to ja nominuję opowiadanie nieznanego "Reksio i Kretes: Ostatnia Opowieść"Niedokończone, nie przyśpiesza, ale wciąż jest pisana. Jedynym minusem jest to, że nie które rozdziały nieznany pisał na odwal, aby napisać, ale tak to fajne.
Śr, 19 paź 2011, 16:07 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
|
Przypominam że nominacje trwają do 29 października, a kilka osób jeszcze nie nominowało, zachęcam
|
Wt, 25 paź 2011, 16:29 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Można nie o Reksiu? Jeśli tak to nominuje wszystkie "Opowiadania Kacpra98".
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Wt, 25 paź 2011, 19:29 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
|
można nie o Reksiu po prostu opowiadanie musi być zamieszczone na forum
|
Wt, 25 paź 2011, 19:40 |
|
|