|
|
Teraz jest Śr, 13 lis 2024, 08:15
|
Magiczne Święta - część pierwsza
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Magiczne Święta - część pierwsza
Konkurencja pierwsza - KALAMBURY[snieg][/snieg] Kretes: Święta... święta... święta... i na co to komu? Jeszcze ten śnieg... Drażni moje futerko...
Marudzenia kreta przerwało pukanie do drzwi. Kretes otworzywszy je, zastał za nimi Koguta Wynalazcę...
Kogut: Kre Kretesie... Robisz coś dzisiaj wieczorkiem? Kretes: No oczywiście... A jakże... Będę siedział przed telewizorem i opychał się dżdżownicami, o ile nie będę musiał zmywać garów. Kogut: No bo.. koko.. dzisiaj w Kurniku urządzamy zabawę świąteczną, polegającą na zgadywaniu haseł.. ko ko. Kretes: Nic z tego, nie mam czasu
Naraz w całej norze rozległ się głos Molly
Molly: Kretesiku, jak skończę robić placek, to mógłbyś pozmywać gary? Kretes: Yyyy No pewnie kotku...
Kretes(szeptem do Koguta) No dobra, to kiedy ta zabawa? Kogut: a o 19 ko ko. Kretes: Będę.. zrobię wszystko żeby tylko nie zmywać garów.
Czy Molly znajdzie Kretesa w kurniku? Kto zmyje gary? Czy Święty Borsuk naprawdę istnieje? Tego może dowiecie się wkrótce.A teraz zejdźmy na ziemię. Pierwsza konkurencja będzie rozgrywana na stronie http://www.kurnik.pl o godzinie 19 w pokoju konradowo. Rejestrując się, pamiętajcie żeby wasz nick przypominał bądź był identyczny do tego z forum. Zabawa polega na rysowaniu podanego hasła przez jedną osobę i zgadywaniu jej przez resztę. I tak w kółko. Wygra osoba, która uzyska największą ilość punktów, jak się zresztą przekonacie. Najprawdopodobniej tego typu zabawa organizowana będzie przez dwa dni, bądź częściej o ile wam się spodoba. Proszę ewentualnie wpisywać tutaj swoje chęci uczestniczenia, żeby było wiadomo ile osób ma być z nami w danym dniu. Jeśli macie jakieś pytania, piszcie je w tym temacie.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pt, 23 gru 2011, 15:26 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re: Magiczne Święta - część pierwsza
No po 20 próbach wymyślenia podobnego nicku znalazłem - FRKacper98 . Czyli skrót Forum Reksia i nick .
Ale gdzie jest to Konradowo tak w ogóle ?
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pt, 23 gru 2011, 15:39 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Kurnik----->Kalambury----->Konradowo
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pt, 23 gru 2011, 15:41 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
|
Hm... mam tylko nadzieje że ta gra mi się uruchomi . Bo mi się to konradowo nie chce się uruchomić podobnie jak inne gry ...
|
Pt, 23 gru 2011, 15:45 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Ściągnąłeś javę?
|
Pt, 23 gru 2011, 15:48 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Tak , już wcześniej .
|
Pt, 23 gru 2011, 15:50 |
|
|
stritz
Roz-kreca się
|
zmiotę was z powierzchni ziemii... traktorex
|
Pt, 23 gru 2011, 15:55 |
|
|
Sergio
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 3 sty 2011, 19:59 Posty: 73 Lokalizacja: Przy komputerze
|
O ile nie zapomnę i gdzieś nie wyjadę, to gram. SergioPR
|
Pt, 23 gru 2011, 16:01 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Może spróbuj opcji z inną przeglądarką, może inna nie bedzie ci się gryźć z javą.
|
Pt, 23 gru 2011, 16:12 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Nick DadiK96 Możliwe że dziś wpadnę ale nie obiecuje bo mam już pewne plany i nie wiem czy się wyrobie.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pt, 23 gru 2011, 16:24 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
dawidzFPR6 mój nick (dawid[z Forum Przygód Reksia]6). Gotowy do gry, ale niczego nie obiecuję, poza tym mam problem taki sam jak Kacper98 (znowu). UPTADE: Dobra, już bezproblemowo. A na którym stole będziemy grali?
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 23 gru 2011, 17:16 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Mam swoje donat98. Wkraczam do gry!
Z siniakami po przewróceniu się przez próg do e-sali do gier XD
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 23 gru 2011, 19:16 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
23.12.2011 Wyniki Dadi - 25 pkt Donat98 - 15pkt Kacper98 - 10 pkt Dawid6 - 10 pkt Next 25.12.2011... Będzie raczej do mniejszej ilości punktów niż dzisiaj...
|
Pt, 23 gru 2011, 21:25 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Mój nick to adammag...
N, 25 gru 2011, 19:45 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Zapomniałem sobie o dzisiejszych kalamburach, więc przełożone na jutro
|
N, 25 gru 2011, 19:53 |
|
|