|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 21:15
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
Magiczne Święta - Projekt Multimedialny
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Magiczne Święta - Projekt Multimedialny
Projekt wykonany przez AdamaMaga. Wszelkie prawa Zastrzeżone. Dostęp do poszczególnych partii projektu w tym i do minigier, dostępny przez zdobycie specjalnych kart z kodami, można je wygrać w konkursach.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pn, 16 sty 2012, 15:51 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Re: Magiczne Święta - Projekt Multimedialny
Nie wyświetla mi :< Zrobione w javie ? wydaje mi się że aktualizowałem ostatnio, ale cóż ...
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pn, 16 sty 2012, 17:51 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Jedyne co mogę doradzić, to kliknąć w magiczny przycisk Plugin xD, bo to raczej nie jest JAVA.
Pn, 16 sty 2012, 20:24 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Spoko już działa
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pn, 16 sty 2012, 20:38 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Nie kumam xD A z tym kodem od tytułu czarodzieja, to ja mam tytuł czarodzieja, a żadnego kodu ani widu, ani słychu xD UPTADE Już OK A te cosiowe inne kody to za miejsca w konkurencjach, tak?
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 20 sty 2012, 16:35 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Powiedzmy. Jeszcze nie rozsyłałem niczego czarodziejom bo najzwyczajniej w świecie nie chciało mi się xD
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pt, 20 sty 2012, 22:24 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Mi dalej nie działa
|
So, 21 sty 2012, 06:17 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Polecam zainsalować plugin, którego instalka jest automatycznie doczepiona do projektu
|
So, 21 sty 2012, 09:48 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
Zainstalowałem nawet dwa razy, ale dalej nie działa
|
So, 21 sty 2012, 10:14 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
To działa, niestety, TYLKO na Internet Explorer, przynajmniej mi. A ja mam Internet Explorer 6 xD A ty, Rdusiu, jaką mam przeglądkę?
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 21 sty 2012, 13:49 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Jest mały zgrzyt, który nie zależy ode mnie... plugin działa tylko na przeglądarkach 32-bitowych.
Wkrótce ma być też wydany taki dla 64-bitowych plugin, ale wkrótce to nie znaczy jutro, pojutrze tylko trochę później (bardzo później).
So, 21 sty 2012, 13:59 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Jak masz Windows system, to na pewno gdzieś we Start Wszystkie programy masz Internet Explorer. UPTADE No i co?
|
So, 21 sty 2012, 14:03 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
Dalej nie działa
|