|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 12:57
|
Autor |
Wiadomość |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Powrót Sokarisa
Nikt nie chciał przecież aby ktokolwiek odchodził. Tak jakoś wyszło nieprzyjemnie. Ale chyba atmosfera się trochę rozładowała. Tak więc, Sokaris zaiste, popełniał czasem błędy, ale zawsze był, pomagał i solidnie piastował funkcję admina.
Tak, więc napisał mi, że mógłby wrócić, ale gdy my tego będziemy chcieli {ankieta}. Dlatego proszę o oddanie głosu za tak, lub nie. W tym drugim przypadku proszę napisać dlaczego nie chcecie jego powrotu.
Nikt nie jest bez wad. Ale jak już pisałem, on dobrze czynił dla forum.
Ja od razu mówię, że jestem za jego powrotem.
Nie chodzi nam przecież o obrażanie się i kłótnie, ale o wspólne rozwiązywanie problemów.
- Jak uważam, o jego odejściu można się było wypowiedzieć w jednym z tematów. Teraz tylko spokojnie wyraźmy swoje zdanie w ankiecie.
ANKIETA TRWAĆ BĘDZIE 11 dni.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 7 maja 2009, 16:04 |
|
|
oliwier 2000
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 21 kwi 2009, 16:07 Posty: 54 Lokalizacja: z Kowal Oleckich
|
Sokaris może wrócić to super zagłosowałem na tak bo lubiłem go bardzo pomagał na forum i ożywił konkurs literacki
|
Cz, 7 maja 2009, 16:46 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Tak.
Jak napisał Sz.K był kołem napędowym forum ostatnimi czasy.
Bardzo chcę jego powrotu.
Edit:
Aż 40% zagłosowało na nie.
No to niech te 40% ma odwagę i się wypowie dlaczego!
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
Ostatnio edytowano Cz, 7 maja 2009, 17:37 przez Stryj Mac, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz, 7 maja 2009, 16:53 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Ja również bardzo chcę jego powrotu.W końcu tyle zrobił dla forum i dla nas.
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
Cz, 7 maja 2009, 17:32 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Chce jego powrotu bo był dla nas dobry.Dobrze się sprawował jaki admin itd.
_________________ ...
|
Cz, 7 maja 2009, 19:49 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Nie znam go dokładnie ale zaglosowalem na tak bo wiele osób mówi że jest dobry
|
N, 10 maja 2009, 20:14 |
|
|
krys95
Norman
Dołączył(a): Wt, 2 wrz 2008, 14:57 Posty: 293 Lokalizacja: Moon of Endor
Naklejki: 0
|
Tak. Sokaris musi wrócić. To najlepszy
(w sensie grzeczności itd.) user naszego forum. Brakuje mi go.
_________________Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :] http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
|
Pn, 11 maja 2009, 17:57 |
|
|
Gość
|
Widać że większość osób na forum jest za powrotem Sokarisa i dalszym jego adminem, więc teraz należy mieć tylko nadzieję że wróci. Zamykam temat, na forum nie ma już dość userów, aby przebili głosowanie. Teraz pozostaje tylko czekać na Sokarisa .
|
Wt, 12 maja 2009, 18:23 |
|
|
Gość
|
Witajcie!
Wiele osób pisało i prosiło bym wrócił, powiedziałem Przybyszowi, że powrót mój uzależniam od wyniku ankiety, skoro jak dano mi znać zakończyła się większością na "tak" za moim powrotem, postanowiłem wrócić.
Przepraszam za to, że odszedłem gdyż prawdziwi fani Reksia tak nie postępują i jako osoba odpowiedzialna nie powinienem tak postępować; dziękuję tym wszystkim którzy nakłonili mnie do powrotu, będę tak jak dawniej dobrze sprawował powierzoną mi funkcję i starał się by na forum działo się jak najlepiej.
|
So, 16 maja 2009, 17:19 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
Hmmm...
Nie chce być czepialski, ale to kolejna fatalnie sformułowana ankieta. Niestety trzeba to wszystko rozplątać, zanim podejmiemy z babciem decyzje co dalej.
Ankieta ma w sobie dwa pytania, ale nie daje możliwości odpowiedzenia tak-nie. Tzn. nie ma tu opcji "chcę, żeby wrócił, ale nie jako Admin". A zatem jest to kolejna ankieta do śmieci, bo nie daje żadnych miarodajnych odpowiedzi. A zatem powoływanie się na jej wyniki mija się z celem.
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Śr, 20 maja 2009, 11:19 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Nikt nie jest idealny... Zrobiłem taką, a nie inną ankietę bo Sokaris postawił warunek, że jeśli userzy chcą jego powrotu z dawną funkcją to wróci. Ta ankieta miała być po to by podjął decyzję o powrocie. A opcja o której pan pisze jest w takim razie nieprzydatna.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 21 maja 2009, 15:20 |
|
|
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
>> Dlatego, ze jesli ktos może chciec, zeby Serapis wrocil bez funkcji, to nie mógl zaglosowac w ankiecie na owa opcje, wiec taka opcja byłaby przydatna.
Bo z góry byla zwiazana opcje powrotu "z adminem".
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Cz, 21 maja 2009, 17:47 |
|
|
Bakcyl
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 19 maja 2009, 17:18 Posty: 18 Lokalizacja: Z nieba spadłem
|
Mam pytanie czy Sokaris był Modem?
Tak,był./Dizel
_________________ Ludzie! zbamujcie mnie!
|
Cz, 21 maja 2009, 17:57 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
To już nie moja wina. Sokaris postawił warunek - powrót "z adminem" albo brak powrotu, dlatego taka ankieta.
|
Pt, 22 maja 2009, 14:12 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
To on ma nam stawiać warunki i nami rządzić? Coś tu jest nie halo -.-
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Pt, 22 maja 2009, 17:43 |