|
|
Teraz jest Pt, 27 gru 2024, 10:35
|
Autor |
Wiadomość |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Na stronie Euresandy zrobić taki odnośnik, do części strony, ale uprzednio trzeba by było wpisać hasło.
Tam byłyby misje i profile osób, ale z informacjami o ilości diamencików itp.
Oczywiście jak Euresanda wróci, narazie nie mamy możliwości edycji strony ;P
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
N, 26 lip 2009, 11:10 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
TYLKO E. ma możliwość.
:/
W dodatku to jest robione na Macu.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
N, 26 lip 2009, 11:13 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
Może zamiast "Generał" to "Admirał"?
Wiem, że to z marynarki wojennej, ale admirał lepiej brzmi. xD
PS
Od razu zgłaszam, że ja w diamencikach nie biorę udziału. Proszę o tytuł "administrator". xDD
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Pn, 27 lip 2009, 14:06 |
|
|
krys95
Norman
Dołączył(a): Wt, 2 wrz 2008, 14:57 Posty: 293 Lokalizacja: Moon of Endor
Naklejki: 0
|
Popieram bota.
Informacje te powinny być chronione hasłem.
Proponuję przeniesienie niektórych rzeczy, które są n.p. zdradzeniem naszych planów, bądź różnymi tajemnicami, jak n.p. odnalezienie pudełka RiMS.
Tytuły...
Wszystkie są dobre.
Oto moje:
Członek - 10 diamencików
Honorowy żołnierz - 50 diamencików i więcej
I tytuły specjalne:
Architekt. Zdobyć go można za różne plany rysunkowe i za różne pomoce techniczne.
Goniec. Zdobyć go można za wykonanie różnych misji. N.p. petycja do Sz.K. lub Babcia Reksia.
Diamenciki...
Pomysł dość dobry. Gdyby mój pomysł z tytułami specjalnymi wszedł w życie, to miałyby one, oprócz diamencików, gwiazdki.
Ilość zależy od tego, ile ktoś wykonał misji.
Mam również pomysł, na punkty karne.
Za jakieś nieczyste sprawki, typu zdradzenia GR, osoba dostałaby punkt karny. Za uzyskanie 30 p.karnych, byłoby odjęte 5 diamencików, bądż jedna gwiazda.
_________________Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :] http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
|
Pn, 27 lip 2009, 15:01 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Wg Ciebie: Za 30-krotne zdradzenie GR nie wylatuje się z niej, a odbiera się gwiazdki,..? Myślcie logicznie.
A inne tytuły za co? Nie za misje?
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
|
Pn, 27 lip 2009, 15:40 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Wg.mnie te stopnie wojskowe powinny być wprowadzone.Są jak w prawdziwym wojsku więc do Gwardii chyba pasuje,prawda?
Co do tych diamencików,to na początek by się dostało np.5.A później diamenciki by się dostawało za wykonanie misji(inaczej tak zwanego questa).
Tylko mnie dręczy pytanie,co BĘDZIEMY z tymi diamencikami robić?Handlować nimi?Psy kupować?(To był akurat żart)
Ale by można było zrobić tak jak napisałem powyżej^Jeśli by się zebrało np.20 diamencików awansowało się na kolejny stopień itd.W końcu te diamenciki są za wykonanie danej misji,czyż nie?
A te punkty karne to zły pomysł.Jeszcze z tego wyrośnie afera.
- Ja mam 5 punktów karnych nie 6!
Wg.mnie nie powinniśmy się mieszać w regulamin,lecz pomagać temu forum żeby nie upadło na samo dno.
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
Pn, 27 lip 2009, 21:11 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
PO CO?
Myśląc w ten sposób, z normalnymi też tak MOŻE być - Ja mam 15 punktów a nie 13! -_-
|
Pn, 27 lip 2009, 21:19 |
|
|
krys95
Norman
|
Zrobiłam poprawkę w planach.
_________________Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :] http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
|
Wt, 28 lip 2009, 21:42 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
Niezły żołnierz brzmi trochę dziwnie. Może dobry, albo bardzo dobry.
_________________www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
|
Śr, 29 lip 2009, 07:31 |
|
|
krys95
Norman
|
Dobrze. Proszę czytać: dobry żołnierz.
|
Śr, 29 lip 2009, 14:32 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Jeżeli mógłbym wyrazic swoje zdanie, to sądze iż moglibyśmy z "diamencików" zrezygnowac, jeżeli mają one byc tylko wyznacznikami stopni. Równie dobrze takie stopnie (zgodnie z ilością wykonanych zadań-misji) może nadawac przełożony (w tym wypadku Eure lub Grześ).
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 29 lip 2009, 19:57 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
-_- Nie rozumiesz?
To by było bardzo nie fair.
Z d. uniknęlibyśmy sporów "zasługuję, nie zasługuję".
Za dany typ misji otrzymywałoby się ustaloną z góry liczbę d.,
a za ustaloną z góry liczbę d. dany stopień.
/ewentualnie dałoby się uniknąc "diamencików",ale jak mus to mus ;P Jednakowoż można to jeszcze rozpatrzyc.
|
Śr, 29 lip 2009, 20:33 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
W sumie to Johanna ma rację. Potem będą kłótnie... Lepiej zostać z tym pomysłem.
PS. Jutro wyjeżdżam na dwa tygodnie więc nie wywalajcie mnie z Gwardii xD.
_________________www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
|
Cz, 30 lip 2009, 07:08 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Czy się mylę, czy moderator powinien podpisywać się nickiem?
Poza tym, nie dopisuj się, jak nie chcesz komuś zwrócić uwagi, a wyrazić własne zdanie. Jest opcja "odpowiedz".
Proszę nie polemizować z moderatorem /Dizz
Po pierwsze mylisz się, a po drugie nie offtopuj./Stryj
|
Cz, 30 lip 2009, 10:57 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
A ty nie powinnaś spamować.Do tematu.Niech będzie byle co.Nie wystarczą punkty Reksia?
_________________ ...
|
Cz, 30 lip 2009, 11:04 |
|
|