|
|
Teraz jest Śr, 15 sty 2025, 00:15
|
Nowi / starzy moderatorzy
Autor |
Wiadomość |
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
Żeby było jasne - ja też mam wielką nadzieję, że się od-obrazi i wróci. Naprawdę robił kawał dobrej roboty tu na forum.
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Wt, 5 maja 2009, 09:50 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Faktycznie. Panie Kapeluszniku,żeby zostać moderatorem to co trzeba zrobić?, bo to co słyszę to zawsze co innego XD
Wt, 12 maja 2009, 20:11 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
Zawsze to samo. Trzeba się starać, aktywnie uczestniczyć w życiu forum, ładnie pisać, nie spamować, pomagać nowym i.... czekać, nie dopytując się co chwila o to co zrobić, żeby zostać moderatorem
Nowi moderatorzy co jakiś czas zastępują starych. w takim wypadku aktualne moderatorium zaczyna się zastanawiać, kogo można by zaprosić. Jeśli spełniasz kryteria, o których pisałem wyżej, to masz szansę, że to właśnie ty zostaniesz zaproszony. Innymi słowy samo chciejstwo na niewiele się zdaje.
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Śr, 13 maja 2009, 11:43 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
| | | | Szalony Kapelusznik napisał(a): Zawsze to samo. Trzeba się starać, aktywnie uczestniczyć w życiu forum, ładnie pisać, nie spamować, pomagać nowym i.... czekać, nie dopytując się co chwila o to co zrobić, żeby zostać moderatorem Nowi moderatorzy co jakiś czas zastępują starych. w takim wypadku aktualne moderatorium zaczyna się zastanawiać, kogo można by zaprosić. Jeśli spełniasz kryteria, o których pisałem wyżej, to masz szansę, że to właśnie ty zostaniesz zaproszony. Innymi słowy samo chciejstwo na niewiele się zdaje. | | | | |
Dziękuję za wypełniającą odpowiedź wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane
a co do nowych to w sumie ja też jakoś dawno tu nie zaglądałem i jestem nowy i zielony czyli muszę pomagać sobie XD (żart)
Po-łączone./Stryj
|
Śr, 13 maja 2009, 18:28 |
|
|