|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 20:03
|
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
3 głosy na każdą opcję xD. W takim przypadku ankieta co do planu Johanny będzie wtedy, kiedy ktoś jeszcze zagłosuje...
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pn, 29 cze 2009, 11:27 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Pomysł Johanny jest bardzo dobry.Popieram ją.Grześ też ma super pomysł.Jedyny minus to te diamenciki,Pewenie bedą służyć do tego samego co reksiony.a reszta planu jest spoko.
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
Pn, 29 cze 2009, 14:43 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Ankieta co do planu Johanny dodana.
Niestety. Pomysł Agaty i Filipa został odrzucony...
Pomysł Grzesia zostanie poddany ankiecie w następnym tygodniu...
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pn, 29 cze 2009, 19:59 |
|
|
Filip
Roz-krecony
|
Ehh :/ szkoda :/
Pn, 29 cze 2009, 20:41 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
Sądzę, że można zakończyć głosowanie i uznać ten pomysł.
Teraz mój pomysł, a raczej pomysły:
1. Powrót tytułów dla każdego gwardzisty. Jeśli mój poymsł wejdzie w życie, to za te diamenciki Johanny i inne był by coraz wyższy tytuł.
2. Proponuję też aby warunkiem bycia członkiem GR była obecność na forum oraz aktywność aktwyność w GR. Po prostu stałoby się, że wszyscy członkowie GR są wierni forum i nie opuszczają go. A nieobecność więcej niż 3 dni zgłaszalibyśmy wcześniej lub usprawiedliwiali po nagłej nieobecność, tak jakbyśmy byli w pracy. GR byłaby bardzo żywa tak jak za I GR, gdzie było po 20-30 wiadomości dziennie.
Proszę poddać pod głosowanie te pomysły razem. ;]
Proszę o komentarze na temat moich pomysłów.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Pt, 3 lip 2009, 20:22 |
|
|
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Popieram plan Johanny.
Według mnie to dobry pomysł.
|
Pt, 3 lip 2009, 21:46 |
|
|
Gość
|
Grześ:
1. Bardzo dobry pomysł, który popieram.
2. O, nie! Ci członkowie, których nie ma (to jest SS i Przybysz) powinni zostać, gdyż angażowali się w życie starej GR, która jest częścią historii nowej. Ostatnio SS na gg mi napisał, że na razie go nie ma, gdyż nie ma czasu.
A z tymi nieobecnościami, to każdemu może coś wypaść... A jak ktoś jest ukryty to jak dowiedzieć się, że był, jak nie napisze nic? w takim razie musi coś napisać, a jeśli nie ma nic ciekawego do napisania wzrósł by spam.
|
So, 4 lip 2009, 09:39 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Grzesiu:
1.Doskonały,doskonały i jeszcze raz doskonały.
2.No niezbyt mi się to podoba ale raczej bym wtedy więcej pisał.Mógłby być.
_________________ ...
|
So, 4 lip 2009, 12:26 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Pomysł Johanny akceptowany. Od dzisiaj proszę zgłaszać się w tym temacie na funkcję [pomocnika].
Pomysł Grzesia jest również bdb. Poddany został ankiecie...
|
So, 4 lip 2009, 15:14 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
Zgłaszam się.
Co do pomysłów Grzesa, są takie 8,5/10.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 4 lip 2009, 15:17 |
|
|
Gość
|
Trochę zaktualizowałam ankietę. Dodałam dwie opcje, aby było trochę jaśniej.
|
So, 4 lip 2009, 16:22 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
Euresando, można zrobić tak jak z mędrcami.
Byliby też honorowi członkowie np. Shadic oraz usprawiedliwieni na długo tak jak Przybysz, w ten sposób te osoby nie musiałyby być aktywne.
A jeśli chodzi o aktywność, to wystarczyłaby taka ogólna na forum, a w GR tylko wtedy, gdy trzeba, a nie na siłę.
Jak sądzicie?
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
So, 4 lip 2009, 16:57 |
|
|
Gość
|
Mnie tam pasuje .
I mam pomysły:
1. Nie sądzicie, że premiera RIMS zbliża się wielkimi krokami? Może warto by ją jakoś uświetnić? Na początek proponuję misję dowiedzenia się od AM o premierze >:). Potem przygotowalibyśmy jakiś konkurs na skalę forumową z zapowiedzią mniej więcej pięć dni przed. Zrobilibyśmy konkurs z nagrodami i różne atrakcje takie jak na ostatnią rocznicę. Co sądzicie?
2. 3 quiz ze znajomości PR. Na skalę GR lub forum, jak chcecie. Pytania zrobilibyśmy w moderatorium. Co sądzicie?
|
So, 4 lip 2009, 18:11 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
Grzesia:
1.Czy ja wiem...zostaję neutralny.
2.Takich, co ledwo przyszli do GR i są niewierni, wyrzucać, ale jak user nie przychodzi, chociaż chce, a jest od dawna, trzeba mu wybaczyć(np. Sokaris, Serpentus Snejk, Drew)
Euresandy:
1. Przecież i tak trzeba to uczcić!
2. Mnie się podoba.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 4 lip 2009, 19:48 |
|
|
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Ja się zgłaszam.
Co do planu Grzesia:
1. Bardzo dobry, ja się zgadzam.
2. Ja na forum jestem codziennie, ale nie zawsze piszę. Jednak jeżeli plan wejdzie w życie na pewno będę się bardziej udzielać
W sumie to mi pasują oba. I to zaznaczam w ankiecie.
|
So, 4 lip 2009, 21:11 |
|
|