|
|
Teraz jest N, 26 sty 2025, 12:20
|
Autor |
Wiadomość |
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
To chyba marzenia, obecni administratorzy nie będą mieli czasu (Aidem Media i inne sprawy). Nawet gdyby mieli to nie sądzę że po takim długim zaniedbaniu strony od razu pyk - aktualizacja działów. Ostatnia aktualizacja działów była robiona dawno ;p
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
So, 3 sty 2009, 18:21 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
No raczej. Możecie i możemy co najwyżej zakładać nieoficjalne strony o tej tematyce i z takimi działami.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Śr, 7 sty 2009, 13:37 |
|
|
dziczek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 3 sie 2007, 07:56 Posty: 158 Lokalizacja: Czerniejów City \ Lublin \ Polska
|
Właśnie!!!
Na onet.pl można za darmo założyć blog i nie wymaga to znajomości html, css, java script, php czy MySQL!!!
|
Pn, 16 lut 2009, 18:30 |
|
|
mi teresa
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pt, 28 gru 2007, 18:37 Posty: 68 Lokalizacja: z kurana
|
Może w tym dziale umieścić zapowiedzi następnych części przygód reksia ?
_________________ Orre Minas Tiiiriiit in. No co ? To jest z ,,THE LORD OF THE RING. Znacie to ?
|
N, 5 kwi 2009, 13:02 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
A co nie ma zapowiedzi?
Całe forum trąbi o RIMS.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 5 kwi 2009, 15:02 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
a może... dział gry z Kretesem kuchnia Molly Dodatek specjalny o historii Koguta Wynalazcy i Kornelka Piwnica Kretesa Biblioteka ćwicz judo z Kari Matą dowiedz się o Kretesie i jego życiu przed spotkaniem Reksia szatnia Kretesa szkoła Reksia oraz Maisto SeKretów dużo propozycji dałem co:?:
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
Śr, 2 gru 2009, 16:49 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
NIe obraż się , ale to trochę bez sensu Po co komuś jakieś judo z Kari MAtą Hari , kuchnia Molly i w ogóle . Toż to BEZSENSU.
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Śr, 2 gru 2009, 21:06 |
|
|