| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 08:56 
 |  

| Autor | Wiadomość |  
			| Lone Star Lider Podziemia 
   | To chyba marzenia, obecni administratorzy nie będą mieli czasu (Aidem Media i inne sprawy). Nawet gdyby mieli to nie sądzę że po takim długim zaniedbaniu strony od razu pyk - aktualizacja działów. Ostatnia aktualizacja działów była robiona dawno ;p _________________Pozdrawiam, Lone Star  

|  
			| So, 3 sty 2009, 18:21 | 

|  
		|  |  
			| Przybysz Lider Podziemia 
 Naklejki: 3
   | 
No raczej. Możecie i możemy co najwyżej zakładać nieoficjalne strony o tej tematyce i z takimi działami. _________________
 "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu

|  
			| Śr, 7 sty 2009, 13:37 | 

|  
		|  |  
			| dziczek Roz-krecony 
   | Właśnie!!!
Na onet.pl można za darmo założyć blog i nie wymaga to znajomości html, css, java script, php czy MySQL!!!
 _________________ Potępiam spam wszelkiego rodzaju!!! Mam wrażenie, że ktoś mi posty usuwa!!!
 Dawano, dawno temu, kiedy na forum nie znano jeszcze spamu... byłem love las! 

|  
			| Pn, 16 lut 2009, 18:30 | 

|  
		|  |  
			| mi teresa Bywalec Nory 
   |  Może w tym dziale umieścić zapowiedzi następnych części przygód reksia ?  _________________
 Orre Minas Tiiiriiit in. No co ? To jest z ,,THE LORD OF THE RING. Znacie to ?

|  
			| N, 5 kwi 2009, 13:02 | 

|  
		|  |  
			| Stryj Mac Mieszacz Zaprawy 
 Naklejki: 2
   | A co nie ma zapowiedzi?     Całe forum trąbi o RIMS._________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim . Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.Piszę poprawnie po polsku . 

|  
			| N, 5 kwi 2009, 15:02 | 

|  
		|  |  
			| rabitt Norman 
   | a może... dział gry z Kretesem kuchnia Molly Dodatek specjalny o historii Koguta Wynalazcy i Kornelka Piwnica Kretesa Biblioteka ćwicz judo z Kari Matą dowiedz się o Kretesie i jego życiu przed spotkaniem Reksia szatnia Kretesa szkoła Reksia oraz Maisto SeKretów    dużo propozycji dałem co:?:_________________    Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań   Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl 

|  
			| Śr, 2 gru 2009, 16:49 | 

|  
		|  |  
			| spidi Ekspert w Dziedzinie Cementu 
 Naklejki: 3
   | 
NIe obraż się , ale to trochę bez sensu     Po co komuś jakieś judo z Kari MAtą Hari  , kuchnia Molly i w ogóle . Toż to BEZSENSU. _________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum   Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się  <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju   Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...  Pozdrawiam Spidi. 

|  
			| Śr, 2 gru 2009, 21:06 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach