|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 20:05
|
Autor |
Wiadomość |
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
Jeśli mogę się wypowiedzieć to stwierdzam iż pomysł czy właściwie plan Grzesia jest dobry, gdyż każdy user będzie miał jakąś szansę (przybysz, na przykład). I głosuję na ten plan.
_________________www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
|
Pn, 6 lip 2009, 07:15 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Mi się podoba plan Grzesia.Osobiście wolę ten 1 gdyż od czasu do czasu wchodzę na forum(z powodu wakacji).Ale jak wejdą w życie oba to będę częściej zaglądać(i oczywiście pisać )
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
Cz, 9 lip 2009, 07:14 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Wiem, że nie jestem plenerem, ale wpadłem na pewien pomysł.
http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... php?t=4104
Teraz te radio chyba nie istnieje, a nawet jeśli to pewnie nikt się nim nie zajmuje.
Może by wznowić Reksiowe Radio?
Co sądzicie o tym pomyśle?
PS. Czy mój pomysł zostanie umieszczony w ankiecie?
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Wt, 14 lip 2009, 11:39 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
Ja również ale i tak nie będę słuchał xD. Bo jak rodzice są w chacie to niezbyt siadam do kompa.
|
Wt, 14 lip 2009, 13:07 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Najpierw Dizel musi ogłosic wynik ankiety no i ogarnąc trochę poprzednią sprawę.
Wtedy pomyślimy nad twoim pomysłem .
Nieznany i Johanna, proszę się powstrzymywac bo pisząc krótkie teksty takie jak przed chwilą możecie popaśc w niemiłe konsekwencje. Wasze wypowiedzi zachaczające o spam, usunąłem. Składanie dłużych wypowiedzi nie boli.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Wt, 14 lip 2009, 17:11 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Hmm... Więc: Ja, Johanna, popieram pomysł Dadiego przedstawiony kilka postów wyżej, w temacie Plany Planerów, dziale Koszary GR, na Forum Przygód Reksia A tak na serio - OK. Postaram się
Pozostawie to bez komentarza, a jak już cos chcesz napisac, to napisz cos sensownego.../Stryj
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Wt, 14 lip 2009, 18:45 |
|
|
Agrael
Norman
|
Racja,Nawet niezły pomysł.Jak by był umieszczony w ankiecie to na niego zagłosuje.Może czasem nawet posłucham.
|
Wt, 14 lip 2009, 19:48 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Plan Grzesia wchodzi w życie. Trzeba tylko go połączyć z pozostałymi planami... Proponuję w najbliższym czasie zwołać konferencję na gg w składzie ( Ja, Grześ, Johanna, oraz pomocnicy do tzw ,,misji). Omówimy tam poszczególne informacje co do połączenia diamencików z dawnymi tytułami w gwardii.. itp.
Proszę więc wymienionych wyżej o ustalenie daty spotkania ( tak aby wszystkim pasowało co do minuty )
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Cz, 16 lip 2009, 18:46 |
|
|
Agataa
Norman
|
Jakich misji? Czy ja i Filip wchodzimy w grę?
|
Cz, 16 lip 2009, 20:01 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Kto konkretnie ma być na tej konferencji?
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Cz, 16 lip 2009, 20:36 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Myślałem, że wyraziłem się jasno, pisząc tamtego posta, ale powtórzę. Ja , Johanna, Grześ, i ci którzy zgłosili się na funkcję pomocników- czyli Nieznany, oraz M@rtusia1995. Przydałaby się jeszcze Euresanda, jako generał, tyle, że jej aktualnie nie ma na forum...
Misji zaproponowanych przez Johannę oczywiście. A jeśli chcecie w tym uczestniczyć po prostu zgłoście się na posadę pomocnika. Potrzebujemy ich jak najwięcej
Pomysł Dadiego zostaje oczywiście poddany ankiecie. Zaraz ją wstawię
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pt, 17 lip 2009, 12:19 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
|
Tylko ja głosuję na tak. Nikt inny nie głosuję. Radio, nie radio, ale jakiś plan do gwardii jest. Więc jestem za tak.
|
Pt, 17 lip 2009, 12:25 |
|
|
Agataa
Norman
|
A więc ja, Agata9, zgłaszam się na funkcję pomocnika.
|
Pt, 17 lip 2009, 12:54 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
|
Im więcej funkcji w Gwardii, tym lepiej. Zgłaszam się, ale nie obiecuję, że zrobię wszystko. PS. na forum wchodzę od 8.00 do 15.30.
|
Pt, 17 lip 2009, 13:23 |
|
|
Agrael
Norman
|
Ok.Ja się mogę zgłosić tylko nie obiecuje że wszystko będę robić.Mi konferencja pasi po 8.00.(Jeśli mnie wpuścicie,oczywiście)
|
Pt, 17 lip 2009, 20:50 |
|
|