|
|
Teraz jest N, 26 sty 2025, 12:36
|
Autor |
Wiadomość |
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Modzi nie mogą takiego czegoś zrobić, tylko admini.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
So, 7 lip 2007, 19:10 |
|
|
Gość
|
|
So, 7 lip 2007, 20:35 |
|
|
Gość
|
Ja chciała bym edycję postu mogło by być przydatne gdyby w danym momencie nie było moda do pomocy i zmiany mojego posta
|
N, 8 lip 2007, 11:59 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Jak widać nikogo to nie interesuje.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Pn, 9 lip 2007, 09:07 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Ech... artur, może Admina to nie interesuję , ale innych userów tak zobacz wyniki w ankiecie.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pn, 9 lip 2007, 09:26 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
Ale adminów nie interesuje, że chcemy edycję postów.
|
Pn, 9 lip 2007, 09:37 |
|
|
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
|
hmm są plusy i minusy
-będzie można na obrażać innych userów i potem wszystko edytować
+ jak coś źle napiszesz to możesz to poprawić
mój głoś to MI TO OBOJĘTNE
_________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
|
Pn, 13 sie 2007, 07:32 |
|
|
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
|
Chyba jako pierwszy z Moderatorów się wypowiem
Chcecie Edycję postów bo chcecie poprawiać posty
Takie zadanie mają między innymi my Moderatorzy
Jak komuś się nie podoba to co napisał to niech pisze żeby Mod mu to zmienił
Zrobi się jedynie chaos na Forum bo będzie się dało obrazić usera a potem wszystkie ślady zatrzeć edycją postów a tego chyba nie chcemy co nie
Lepiej żeby zostało tak jak było,jest i będzie
Sami zdecydujcie pomiędzy:
a)Edycją postów z błędami ort. i masowym obrażaniem użytkowników.
b)Zostawieniem tego jak jest.
To wasz wybór
Ale pomyślcie o nas Moderatorach dorobicie nam koszmarnie dużo roboty.
Jeśli powyższe zdanie wam nic nie wbije do głowy to oznacza że myślicie tylko o sobie
|
Pn, 13 sie 2007, 07:49 |
|
|
Gresh
Lider Podziemia
|
Ja oczywiście zagłosowałem na "tak".
|
Pn, 13 sie 2007, 08:05 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
| | | | Pingwinek96 napisał(a): Chyba jako pierwszy z Moderatorów się wypowiem Chcecie Edycję postów bo chcecie poprawiać posty Takie zadanie mają między innymi my Moderatorzy Jak komuś się nie podoba to co napisał to niech pisze żeby Mod mu to zmienił Zrobi się jedynie chaos na Forum bo będzie się dało obrazić usera a potem wszystkie ślady zatrzeć edycją postów a tego chyba nie chcemy co nie Lepiej żeby zostało tak jak było,jest i będzie Sami zdecydujcie pomiędzy: a)Edycją postów z błędami ort. i masowym obrażaniem użytkowników. b)Zostawieniem tego jak jest. To wasz wybór Ale pomyślcie o nas Moderatorach dorobicie nam koszmarnie dużo roboty. Jeśli powyższe zdanie wam nic nie wbije do głowy to oznacza że myślicie tylko o sobie | | | | |
No ale jak chcę zedytować posta by coś dopisać to nie mogę. Mam pomysł! A Można by było włączyć usuwanie postów? Usuwanie postów jest możliwe wówczas, gdy jeszcze nikt nie odpisał na posta. W ten sposób użytkownik ma prawo usunąć posta i np. napisać ponownie.
|
Pn, 13 sie 2007, 08:42 |
|
|
Gresh
Lider Podziemia
|
Usuwanie może sie jeszcze sprawdzic jak ktoś napisze niechcący 2 razu tą samą wiadomośc.
|
Pn, 13 sie 2007, 09:37 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
Przede wszystkim chodzi mi o zastąpienie edycji posta jego usunięciem.
|
Pn, 13 sie 2007, 09:52 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
I tak nic się nie zmieni bo Sz.K kiedyś mówił że Pan który zajmował się forum już nie pracuje w AM a oni się na tym nie znają.
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Pn, 13 sie 2007, 10:21 |
|
|
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
|
Nie chcę się przechwalać ale niby dlaczego ja jestem Modem
No dlaczego
Nie wiecie,ale chyba się domyślacie
Jeśli ktoś tutaj postawi jakiś znaczący argument to może kiedyś ..
|
Pn, 13 sie 2007, 12:22 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Jesteś MODem a ADMINISTRATOR ma dostęp do FTP
czyli do plików -.-
Pisząc że nie chcesz się przechwalać właśnie to robisz
_________________Pozdrawiam, Lone Star