|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 05:13
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Jak powinno wyglądać dobre RPG?
Autor |
Wiadomość |
kalmar
Bywalec Nory
|
No więc, wg. Was jak powinno wyglądać dobra gra RPG na naszym forum.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
So, 8 paź 2011, 10:43 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Re: Jak powinno wyglądać dobre RPG?
Moim zdaniem należy początek wymyślić tak, aby chciało się jeszcze grać, żeby ciekawiło użytkownika "co dalej". Trzeba też dobrze pracować tagami BBCode, aby jako tako to wyglądało. Obrazki też dobrze wyglądają, ale nie muszą być.
So, 8 paź 2011, 11:04 |
|
|
stritz
Roz-kreca się
|
wystarczy porządny silnik i ogarnięty mistrz gry.
|
So, 8 paź 2011, 11:30 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Aha, jeszcze jedno. Co do 4 opcji w ankiecie weźcie pod uwagę to, że RPG jest wtedy nieprzewidywalne, i dla GM więcej pracy.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
So, 8 paź 2011, 11:33 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Do dobrego Rpg powinny się pojawić wszystkie odpowiedzi XD
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 8 paź 2011, 13:35 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Zdecydowanie się zgadzam ;p. Najlepiej żeby były zadania, za które się coś dostaje lub można po prostu poexpić.
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
So, 8 paź 2011, 16:37 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
|
Chyba silnik od twojego żelazka co obsługuje forum... Przedmówcom przyznaje rację, najlepsze RPG to takie w punktach: a, b, c, d, e...
So, 8 paź 2011, 17:18 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Święta racja, a właściwie twoje (tak twoje, nie rozglądaj się AdamieMagu) jest idealne. Czasem sam wybierasz, innym razem masz jasno postawione opcje. Ale pamiętaj, że nie przerywa się takiego love story w takim momencie!
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
So, 8 paź 2011, 22:59 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
|
Dzięki, prawdziwe lovestore zacznie się dopiero wkrótce Muszę przyznać, że na forum mamy teraz "złoty wiek". Aż siedem, prężnie rozwijających się gier tego typu... niezbity dowód na to.
Cz, 13 paź 2011, 16:43 |
|
|
Paki
Starszy Norman
Naklejki: 0
|
Większa rola wszpółczynników. Ogólnie RPG jest dobrze prowadzone.
Pt, 14 cze 2013, 06:02 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|