| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 19:29 
 |  

| Autor | Wiadomość |  
			| Johanna Bardzo Stary Norman 
 Naklejki: 3
   |   Wydalenie Arturrosa.Sądzę, że osoba nie umiejąca się zachować i pragnąca być w GR tylko po to, by "dowiedzieć się co my tam piszemy" nie przyniesie nam nic dobrego.
 - Porównuje GR do chlewu 
 - Wyzywa Nieznanego
 - Kilka cytatów potwierdzających:
 Proszę o głosowanie w ankiecie i UZASADNIANIE wypowiedzi TU._________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń

|  
			| Śr, 28 paź 2009, 14:42 | 

|  
		|  |  
			| Agataa Norman 
   | Racja. Trzeba go chyba wydalić. Zachowuje się jak 4-latek, a ma chyba 11 lat! 

|  
			| Śr, 28 paź 2009, 15:09 | 

|  
		|  |  
			| Stryj Mac Mieszacz Zaprawy 
 Naklejki: 2
   | Na początku myślałem, że gdzy w końcu tutaj się dostał, to będzie zachowywał jakieś minimum kultury. Jednak pozory mylą.
Zagłosowałem na tak, ale sądzę, że ostateczną decyzję podejmie Lone.
 _________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim . Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.Piszę poprawnie po polsku . 

|  
			| Śr, 28 paź 2009, 16:07 | 

|  
		|  |  
			| nieznany Mistrz Gry 
 Naklejki: 4
   |   Re: Wydalenie Arturrosa.
W gruncie rzeczy tylko się wnerwił.
 Zobaczymy, co tam będzie dalej robił. _________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku ).Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.   

|  
			| Śr, 28 paź 2009, 16:25 | 

|  
		|  |  
			| spidi Ekspert w Dziedzinie Cementu 
   | Przykro mi to robić , że głosuję na wydalenie osobę która dostała się razem ze mną do Gwardi . Tak niedawno przyszedł , a już ma zostać wydalony głosowałem na tak , ale można by dać mu szanse , ale byłby nadzorowany i jakiś wybryk i czyt. awidewerdżi roma .
---
 Sorry za podwójnego posta , ale według mnie powinniśmy mu dać ostatnią szanse , pamiętacie co było ze mną  mnie daliście , Jophanno ciebie teraz przywrócili do stanowiska , to powinniśmy dać też szanse dla arturrosa to moje zdanie .
 _________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum   Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się  <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju   Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...  Pozdrawiam Spidi. 

|  
			| Śr, 28 paź 2009, 18:55 | 

|  
		|  |  
			| Maldurf von Krettof Bardzo Stary Norman 
   | Ja bym mu dał ostatnią szansę, ale jeżeli jeszcze raz napisze cokolwiek złego, wydalić go    ._________________ Proszę wchodzić i grać. ^_^ 

|  
			| Śr, 28 paź 2009, 19:51 | 

|  
		|  |  
   | Nie, nie, nie. 
Arturrosowi NIE ZALEŻY, więc chyba wszystko jasne?
 Czy on nas przeprosił? Nie. I my chcemy mu dawać drugą szansę,
 kiedy on chce "zwiać"? Cóż...
 _________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...

|  
			| Śr, 28 paź 2009, 19:52 | 

|  
		|  |  
   | W sumie , ale niech może arturros się wypowie jak przzeprosi to damy drugą szanse sam nie wiem co robić ... _________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum   Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się  <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju   Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...  Pozdrawiam Spidi. 

|  
			| Śr, 28 paź 2009, 19:53 | 

|  
		|  |  
			| Lone Star Lider Podziemia 
   | Reasumując Wasze wypowiedzi wręczam arturrosowi ostrzeżenie. Jeszcze jeden podobny wybryk i może się pożegnać z Gwardią (na stałe).
Może arturros ma nam coś do powiedzenia?
 _________________Pozdrawiam, Lone Star  

Ostatnio edytowano Śr, 28 paź 2009, 20:07 przez Lone Star, łącznie edytowano 1 raz 

|  
			| Śr, 28 paź 2009, 20:05 | 

|  
		|  |  
			| Stryj Mac Mieszacz Zaprawy 
 Naklejki: 2
   | 
W tym momencie spidi te dwie sprawy nie mają ze sobą żadnego związku. _________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim . Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.Piszę poprawnie po polsku . 

|  
			| Śr, 28 paź 2009, 20:09 | 

|  
		|  |  
   | trochę mają wierz mi szczególnie mój przykład. _________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum   Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się  <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju   Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...  Pozdrawiam Spidi. 

|  
			| Śr, 28 paź 2009, 20:11 | 

|  
		|  |  
			| Agrael Norman 
   | Wg. mnie powinno się wydalić Arturrossa.Porównywać GR do Chlewu?Rozbój w biały dzień! _________________
 Powracam!Sorry za nieobecność.

|  
			| Cz, 29 paź 2009, 09:20 | 

|  
		|  |  
   | 
No właśnie... I jeszcze dawać mu tylko ostrzeżenie... Wy naprawdę wierzycie że taki ktoś jest pełen dobrych idei, pomysłów, będzie wierny Gwardii, będzie szanować Gwardzisów (ha-ha-ha... <suchy śmiech>), z chęcią Reksiowić itp? _________________Pozdrawiam, Johanna.

|  
			| Cz, 29 paź 2009, 14:10 | 

|  
		|  |  
			| Lone Star Lider Podziemia 
   | Coś Ci się nie podoba? Może to że twoja kara została tak szybko umorzona?     Skoro Tobie Stryj skrócił okres kary, to czemu niby arturros nie może otrzymać ostatniej szansy?_________________Pozdrawiam, Lone Star  

|  
			| Cz, 29 paź 2009, 14:32 | 

|  
		|  |  
			| nieznany Mistrz Gry 
 Naklejki: 4
   | No właśnie, to by było niesprawiedliwe.
Johanno, co ty tak ostatnio stałaś się bezwzględna? Gdy się przyłączyłaś do grona userów forum, to taka nie byłaś.
 _________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku ).Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.   

|  
			| Cz, 29 paź 2009, 14:36 | 

|  
		|  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach