|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 22:26
|
,,Goście,goście"-usuwamy?
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Oto pytanie.
W referendum dużo osób tego chciało.A nie powinno być tak,że mogli głosować w ankiecie tylko na 1 z nich(chociaż tylko tak się da).
Załorzyłem ten temat,by tylko odpowiedzieć na ten spam.Zobaczymy,ilu członków chce zamknięcia ,,Gości".
Ja jestem za.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 29 mar 2009, 11:26 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Ja rówież jestem za. Daliśmy "Gościom" szansę, a tam się zrobiło spamowisko Patusia. Ciekawe kto zaznaczy "Nie-chcę tam spamować". Chyba tylko Patuś.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 29 mar 2009, 12:04 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
Tak...pisząc tą opcję miałem jego na myśli(oraz ninję i gg).
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 29 mar 2009, 12:07 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Ja tam nie mam zdania co do zamknięcia gości. Ja bardziej jestem za wyczyszczeniem, a nie za zamknięciem.
|
N, 29 mar 2009, 12:35 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 29 mar 2009, 13:10 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Zamknąć gości,Zamknąć gości o.o.o.
Oczywiście że zamknąć.Tyle tam spamu. www.zamknacgosci.web.pl !
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
N, 29 mar 2009, 15:03 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
Szkoda,że moderatorium nie chce zamknąć tego działu.Tyko 1 głos jest przeciw(pewnie gg).
|
Śr, 8 kwi 2009, 17:11 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Jeżeli już by coś zrobić, to chyba lepiej pobanować tych co spamują a dział zostawić w spokoju. Czemu goście maja cierpieć przez spamerów?
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Śr, 8 kwi 2009, 19:42 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Jeśli zamkniemy to się po rejestrują.Niech Goście pocierpią.
_________________ ...
|
Śr, 8 kwi 2009, 19:49 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
Mogą być tacy, którzy się nie potrafią rejestrować, a nawet nie mający e-maila.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Śr, 8 kwi 2009, 21:10 |
|
|
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
|
Zgadzam się z Arturem ale powinni dać jakiś moderatorów specjalnie dobranych do przepatrywania tego działu
|
Śr, 8 kwi 2009, 21:13 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
Zły pomysł. Tak.Ja próbowałem kilkanaście razy przez parę miesięcy i nic.Te nazwy(nicki,nazwa u. ...)łatwo pomylić,jak się 1 raz rejestruje w internecie.
Jak byłem gościem,to ten dział najmniej mnie ciekawił.Bardziej ciekawy był Pokój Gier.Goście przecież niewiele ucierpią,jak utracą swój dział,zasypany spamem i odpadkami Spamusia.Z tego co wiem,mogą pisać w innych tematach.
|
Śr, 8 kwi 2009, 21:42 |
|
|
Gość
|
Przychylam się na razie do woli użytkowników forum, póki nie wymyśli się jakiegoś dobrego sposobu na rozwiązanie tej kontrowersyjnej sprawy dział pozostanie zamknięty zgodnie z wolą większości.
PS mam nadzieję, że niedługo to potrwa
|
Śr, 8 kwi 2009, 21:47 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
Uff!
Ale ulga.Zamknięto tymczasowo śmietnik Spamusia.
|
Śr, 8 kwi 2009, 21:49 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Wreszcie zamknięto ten śmietnik odpadów Spamusia.Tylko goście są zamknięci,a dział z Regulaminem jest otwarty.Oby to się nie stało śmietnikiem.
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
Cz, 9 kwi 2009, 08:51 |
|
|