|
|
Teraz jest So, 28 gru 2024, 04:18
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Odwołać Euresandę!
Czy nie widzicie, że ona nic nie robi? Że robi wszystko wbrew regulaminowi, aby pomóc użytkownikom?!?
Właśnie. Ona źle sprawuje się w obowiązkach moderatorskich, tym bardziej nie pasuje na admina, a już najgorsze jet to, że zadaje się ze szczurami. Jest zbyt miła dla userów, chce IM POMÓC!!!
To wszystko jest nie do pomyślenia, więc proszę moderatorium o stwierdzenie, czy mogą to zrobić. Również załączam ankietę dla użytkowników, czy chcą nadal Eure jako admina.
z/w
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 7 mar 2010, 15:08 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Bakkaa ... Nie ma 3 dni , a wy jak zwykle
Widzę , że masz emblemat mój ( nu nu ) . Coż ja tam nie znam co się działo jak mnie nie było , ale uważam , że Euresanda jest dobra jako admin . nie narzekam . To tyle . A i m ój biedny emblemat nowy ...
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 7 mar 2010, 15:22 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Emblemat mam szczura, ponieważ, yyy, no wiecie ;p
Prosiłbym też o wyjaśnianie swojego zdania.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 7 mar 2010, 15:23 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Masz ci los, sługusy S.Z.C.Z.U.R.a (Socjalistyczny Związek Całkowicie Złukaszenkowionych Użyszkodników Ruskich, corpyight by bot) tłuką samych siebie! Naprawdę, to się robi żałosne. Nie minęło kilka tygodni i ktoś wywala wszystko na wierzch.
Jeśli już zechcecie zwalić Eure z tronu, tfu, admina, to się nie mieszam w sprawy polityczne tej partii. Jestem z K.U.R.A. (Kopnięta, Ukraińska Rada Antyrewolucjonistów, corpyight by nieznany).
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 7 mar 2010, 16:20 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
No dobra, dobra, temat założyłem aby jeszcze bardziej poszerzyć moją propagandę, ale dobra, zrzekam się z Johanny, Sokarisa, i innych, chociaż nigdy z nimi nie byłem. Przechodzę do K.U.R.Y., pozwolisz mi, nieznany?
|
N, 7 mar 2010, 16:39 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Nie ja decyduję, kto z socjalistycznego gniazda SZCZURów umknie do wspaniałego kurnika KURA. O tym decyduje nasz господар, arcywróg мерзотник Sokarisa.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 7 mar 2010, 17:10 |
|
|
Muncharcha
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 7 lut 2010, 16:25 Posty: 50 Lokalizacja: Z domu towarowego
|
NieEuresanda robi bardzo dużo wchodzi na forum raz dziennie sprawdza czy nikt coś złego nie zrobił Przeciwieństwo niech Euresanda dalej będzie adminem
_________________What's is life!
Pump it Up!
Danzel
|
N, 7 mar 2010, 17:46 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
|
1. Wchodzi raz dziennie? Chyba raz na dwa tygodnie.
2. Od pilnowania porządku są modzi.
3. Nie kalecz polskiego.
Ja jestem nadal za tym, aby ją usunąć ze stanowiska.
|
N, 7 mar 2010, 17:58 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
NIe rozumiem o co wam chodzi.
To chyba dobrze?
Pomaga userom, a tobie Traktor kilka razy zmieniała nick na każdą twoją zachciankę.. Co prawda nie popierałem tego.
Aczkolwiek jest aktywna, udziela się itp. i raczej nie zostanie zdjęta z adma przez wasze chore zachcianki.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
N, 7 mar 2010, 18:17 |
|
|
Muncharcha
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 7 lut 2010, 16:25 Posty: 50 Lokalizacja: Z domu towarowego
|
Popieram
tylko proszę nie spamuj regulamin pkt. 5 c / SM
_________________What's is life!
Pump it Up!
Danzel
|
N, 7 mar 2010, 18:23 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Mógłbyś traktować admina z szacunkiem? LoL... Na szczęście nie Wy o tym decydujecie, tym samym zamykam temat, gdyż nie ma o czym dyskutować. Nie zakładajcie takich bezsensownych tematów, bo jeszcze wam BAN-a wlepię. EOT
PS. Zrozumcie, kto ma być adminem to nie Wasza sprawa.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 7 mar 2010, 21:26 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|