|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 20:38
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
WHERE IS MY RANGA!?!
Jesteście coraz bardziej chamscy.
Uprzejmie proszę o przywrócenie mojej rangi "Pisankowa arcymistrzyni Reksia". Nie chcę słyszeć znowu o tym, co wspólnie moderatorium zadecydowało, bo wszyscy wiemy jak jest.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
So, 13 mar 2010, 17:28 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Niestety, nie jesteś modem i nie możesz mieć specjalnej rangi.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 13 mar 2010, 17:34 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
To dlaczego taki Dadi ma sobie "Vice-konstytucyjny mistrz Reksia" ?
Może zabrali Ci rangę, dlatego, że dali Ci bana.
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
So, 13 mar 2010, 17:38 |
|
|
Criss
Norman
|
Tak, w czasie bania miała rangę "Gryzie ziemię".
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
So, 13 mar 2010, 17:43 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
What? Ale już nie mam bana, więc?
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
|
So, 13 mar 2010, 17:45 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Więc i tak moderatorium ciągle cię nie lubi.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 13 mar 2010, 17:46 |
|
|
Criss
Norman
|
Może zdjęli bania, ale zapomnieli o randze i nasz zwykłą.
_________________Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
|
So, 13 mar 2010, 17:50 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Chciałbym sprostować, że w Moderatorium nie zapadły żadne decyzje, dot. rzekomej zmiany rangi Johanny.
Problem leży prawdopodobnie tak jak zauważył MvK, w banie.
Jeśli user ma bana to ranga zmienia się na "Gryzie ziemię", a gdy ban się skończy to ranga zmienia się zgodnie z ilością postów.
Może rangę trzeba po prostu wbić na nowo.
"Kto się przezywa, sam się tak nazywa"
Mówiąc w taki sposób, oprócz tego, że nas wszystkich obrażasz, pokazujesz tylko swój poziom kultury słowa.
Za takie zachowanie możesz dostać warna.
A i proszę nie traktować tego na poziomie "lubienia", bo nie o to tu chodzi, choć bądź co bądź nie ukrywam, że niektórzy nie przepadają za Johanną.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
Ostatnio edytowano So, 13 mar 2010, 18:00 przez Stryj Mac, łącznie edytowano 1 raz
|
So, 13 mar 2010, 17:56 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Wiem. Sorry.
Ale byłam pewna, że to kolejna wasza zagrywka.
|
So, 13 mar 2010, 17:58 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Mamy ciekawsze i ważniejsze zajęcia niż uganianie się za zmienianiem ci rangi, wierz mi.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
So, 13 mar 2010, 18:03 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Wygląda to nieco inaczej. Ale ok.
|
So, 13 mar 2010, 18:08 |
|
|
Criss
Norman
|
| | | | Stryj Maćko napisał(a): Chciałbym sprostować, że w Moderatorium nie zapadły żadne decyzje, dot. rzekomej zmiany rangi Johanny. Problem leży prawdopodobnie tak jak zauważył MvK, w banie. Jeśli user ma bana to ranga zmienia się na "Gryzie ziemię", a gdy ban się skończy to ranga zmienia się zgodnie z ilością postów. Może rangę trzeba po prostu wbić na nowo. "Kto się przezywa, sam się tak nazywa"Mówiąc w taki sposób, oprócz tego, że nas wszystkich obrażasz, pokazujesz tylko swój poziom kultury słowa. Za takie zachowanie możesz dostać warna. A i proszę nie traktować tego na poziomie "lubienia", bo nie o to tu chodzi, choć bądź co bądź nie ukrywam, że niektórzy nie przepadają za Johanną. | | | | |
Powiem tak:
Wiele z tych słów było już powiedziane.
Ale co do zachowania nie których to rzeczywiście przesadzają, osoby typu Jo. U góry.
|
N, 14 mar 2010, 11:42 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
|
Bardzo przepraszam za to, że udzieliłem nieprawidłowych informacji sam będąc o niczym nie poinformowany. W Moderatorium zaszły pewne zmiany niezależne ode mnie w związku z czym moje powyższe posty wprowadzają w błąd. Bardzo mi przykro z tego powodu. Jednak co do sprawy rangi Johanny (oraz rangi Dadiego), odpowiednie czynności zostaną podjęte w swoim czasie, o czym osobno Johanna oraz Dadi zostaną poinformowani.
|
Pn, 15 mar 2010, 21:48 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|