|
|
Teraz jest Pt, 27 gru 2024, 11:09
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Mała frekwencja w konkursach
Autor |
Wiadomość |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Wielu userów i modów stara się organizować konkursy, ale prawie nikt nie bierze w nich udziału.
Dlaczego, mimo nalegań na zorganizowanie konkursu gdy wreszcie go zorganizujemy nie chce w nich brać udział?
Ta ankieta chyba rozjaśni ten problem, proszę o komentarze
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Śr, 3 lut 2010, 18:37 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
<facpalm>
Wiesz, ja bym coś nawet zrobił, ale zdecydowanie za mało czasu jest, a ja nie chcę zrobić czegoś słabej jakości.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Śr, 3 lut 2010, 18:43 |
|
|
Code
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 28 cze 2007, 07:59 Posty: 311 Lokalizacja: Zgadnij
|
A no właśnie. Czasu na nadsyłanie jest zbyt mało i jak chce się coś zrobić trzeba się streszczać.
_________________Powróciłem
|
Cz, 4 lut 2010, 13:05 |
|
|
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Ja nie potrzebowałem i nie potrzebuję konkursów ;p.
_________________Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Cz, 4 lut 2010, 14:04 |
|
|
Christopf553
Roz-krecony
Dołączył(a): Cz, 26 lut 2009, 18:56 Posty: 129 Lokalizacja: POLSKA
|
quizy , rysunki , wiersze i opowiadania... moim zdaniem to nienajciekawsze konkursy
|
Cz, 4 lut 2010, 16:25 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Szkoda , że jeszcze nie zakończono jednego konkursu , a drugi dają . Za mało czasu . No i czekam dotąd na mój emblemat W ogóle lepiej zrobić jeden i go zakończyć niż robić dwa
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 9 mar 2010, 21:31 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|