|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:35
|
Autor |
Wiadomość |
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
Wybory
W związku z wybraniem przez moderatorium Bambosza na admina, wybierzemy dwóch moderatorów, których przedstawimy Babciowi. Zasady proste głosujemy postem, nie można głosować na siebie, można <ale nie trzeba> uzasadnić swój wybór, głosujemy na dwie osoby. Głosowanie potrwa kilka dni <z powodu Świąt>
Kandydaci: spidi nieznany @tin pat36 dadi bot frog98 kacper98 dominik Christopf553 luk Przybysz
Formułka głosowania
Głosuję na: ktośktoś Uzasadnienie<opcjonalnie>
Głosuję na nieznanego i spidiego Uzasadnienie: spidi jest długoletnim forumowiczem, nie spamuje, stara się pisać z sensem i dba o forum, nieznanmu bardzo zależy na forum, patrz list do Aidemmedia, nie kieruje się żadnym interesem i żądzą władzy no i innych nie obraża
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
Cz, 23 gru 2010, 17:19 |
|
|
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3
|
Re: Wybory
Głosuje na: Bot i Spidi
_________________Cort X-6
|
Cz, 23 gru 2010, 17:22 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Głosuję na nieznanego i bota. Obaj są długoletnimi użytkownikami i swym zachowaniem pokazali, że zasługują na to stanowisko. Nie pchają się przed reflektory (jak np. @tin).
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Cz, 23 gru 2010, 17:24 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Głosuję na Spidiego i Luka
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Cz, 23 gru 2010, 17:27 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Głosuję na pat36 i na Luka
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Cz, 23 gru 2010, 17:28 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Głosuję na bota i Przybysza. Uzasadnienie: Przybysz zawsze dobrze umie doradzić, zna zasady pisania postów. Bot prócz tych cech zna sięteż na informatyce i ma wiele pomysłów.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 23 gru 2010, 17:34 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Głosuję na nieznanego i bota. Użytkownicy nie są spamerami nie robię błędów ortograficznych.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Cz, 23 gru 2010, 17:38 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Głos na Bota. Jest od początku forum, bez większych przerw - zna się bardzo dobrze na tym wszystkim No i głos na Luka - również bardzo długo na forum.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Cz, 23 gru 2010, 17:45 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Luk i nieznany. To najsławniejsi i naj-przeciwko-spamowi.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Cz, 23 gru 2010, 17:47 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Trudno wybrać bo aż 5 osób by mogły zostać modem , ale wybieram bota , no i może .... Dadiego
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Cz, 23 gru 2010, 17:51 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Bot i Nieznany. Oni mają wygrać!
_________________ ...
|
Cz, 23 gru 2010, 17:58 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Nieznany i Bot na moda!
Cz, 23 gru 2010, 18:08 |
|
|
Hydrylia
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2010, 22:40 Posty: 53 Lokalizacja: Z Margonem
|
Wybieram nieznanego i bota
_________________I love BEAGLE! <3 Pozdro dla brata! __________________________________________ Mam IP nieznanego, ale nie jestem nim.
|
Cz, 23 gru 2010, 18:16 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Głosuję na: Nieznany;Bot Uzasadnienie: Obaj są użytkownikami dojrzałymi, i gotowymi na podjęcie tak ważnej funkcji. Gdyby były jeszcze ze dwa miejsca to bym też dał Krzyśka i Luka
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Cz, 23 gru 2010, 18:23 |
|
|
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Głosuję na bota i nieznanego.
_________________Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995
|
Cz, 23 gru 2010, 18:26 |
|
|