|
|
Teraz jest Pn, 4 lis 2024, 22:54
|
Autor |
Wiadomość |
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2
|
Rocznica!
Witam Was wszystkich serdecznie. Jak zapewne wiecie jutro obchodzimy 6. rocznicę założenia Forum Przygody Reksia. I z tej okazji mam przyjemność ogłosić Wam, że jutro na Forum pojawią się... Pan Szalony Kapelusznik, prawdopodobnie Panowie Jean Paul, Suseł i Blubb i może PanAdministrator. Temat ten wykorzystajmy także do świętowania rocznicy.
_________________Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995
|
Wt, 1 lut 2011, 22:03 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: Rocznica!
Już szósta? Ale ten czas leci... Tak, leci szybko, a to dzięki wspaniałym userom. Prezenciki, rzecz jasna: PS: Kurczę, dlaczego nie ma emotikonki ,,świętowanie" na forum?
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Wt, 1 lut 2011, 22:12 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Zauważyliście że jest nowy rekord - POBITY DZISIAJ to tak jakby PREZENT dla forum. Najwięcej użytkowników online (79) Poza tym wpadł teraz Szalony Kapelusznik i Blubb. Bardzo się cieszę i życzę forum żeby się rozwijało i żeby serwer zawsze się trzymał...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Śr, 2 lut 2011, 12:06 |
|
|
Blubb
Operator Ciężkiego Sprzętu
|
Witam serdecznie wszystkich graczy i forumowiczów Niezmiernie cieszy mnie fakt, że nasze forum wytrwale stoi już tak długo... 6 lat! Część z Was pewnie jest już na studiach, inni pracują a jeszcze inni dodatkowo mają żonę i dzieci Ależ ten czas leci... Gratuluję wytrwałości w utrzymywaniu tegoż forum przy życiu... Pozdrawiam wszystkich (Reksia i Kretesa oczywiście też )
_________________ To moje słowo i jako takie jest niepodważalne.
Wasz zawsze wesoły, niewyrozumiały...
|
Śr, 2 lut 2011, 12:13 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
|
Witam wszystkich forumowiczów I w imieniu swoim oraz Jean Paula, który zapomniał hasła do swojego konta - składam wam serdeczne powinszowania z okazji przypadającej dziś szóstej rocznicy istnienia tego forum. 6 lat... kto by pomyślał! W przeliczeniu na psie lata to 42... A na krecie? (Na krecie to minotaur hłe hłe - zapewne odpowiedziałby w tym miejscu Kretes) Zapewne niektórzy z was, którzy zaczynali z nami są już na studiach, a niewykluczone że ktoś zdążył się już dochować własnych dzieci. To dobrze - będzie komu grać w przygody Reksia Ale ostrzegam - to dosyć frustrujące, patrzyć jak milusińscy męczą się z tymi wszystkimi diablo trudnymi zadaniami typu mumionki. pozdrawiam was wszystkich Krzysztof Szalony Kapelusznik Hrynkiewicz
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Śr, 2 lut 2011, 12:13 |
|
|
Susel
Operator Koparki
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 16:11 Posty: 66 Lokalizacja: z Gdańska
|
Dzień dobry
Fiu, fiu, ale tu się pozmieniało - zrobiliście przemeblowanie?
|
Śr, 2 lut 2011, 12:22 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
_________________ ...
|
Śr, 2 lut 2011, 12:32 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
|
a gdzie wasze avatary...? chyba rozpadły się ze starości. nie ma ich nigdzie w galerii, zapewne upchnięte są katalog wyżej, ale ten nowy panel administracyjny to dla mnie czarna magia... nie mam pojęcia jak się dostać katalog wyżej. to zapewne robota Tego-co-tak-potwornie-hechla...
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Śr, 2 lut 2011, 12:33 |
|
|
Susel
Operator Koparki
|
He he he he chla
|
Śr, 2 lut 2011, 12:34 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Zadam pytanie... Moglibyście wchodzić częściej?
_________________ ...
|
Śr, 2 lut 2011, 12:36 |
|
|
Susel
Operator Koparki
|
Mój czerwony awatar zardzewiał, nadłamał się na rogach i był zupełnie do wyrzucenia.
|
Śr, 2 lut 2011, 12:36 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Avatary jeśli nawet przepadły na forum to może uda się je odzyskać Podobno co raz weszło do Internetu już z niego nie wyjdzie. Ja sam skopiowałem sobie kiedyś te avatary na dysk twardy komputera ale chyba zostały wchłonięte podczas formatowania.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Śr, 2 lut 2011, 12:38 |
|
|
PanAdministrator
Bywalec Nory
|
Dzień dobry. Nazywam się PanAdministrator i chciałem zgłosić, że zaginął mi avatar.
Jak usłyszałem o spotkaniu na rocznicę, to Szalony Kapelusznik nie musiał mi 2 razy powtarzać żebym odwiedził forum, tylko trzy. Poza tym, rzeczywiście się zgubiłem, ale na rocznicę specjalnie się odnalazłem, chociaż jeszcze nie do końca.
Chciałem bardzo wszystkim podziękować, że forum się tak rozrosło, pozdrowić wszystkich starych znajomych, oraz powitać nowych forumowiczów. Nora Kretesa była zawsze moją ulubioną norą.
_________________ Zapraszam do Kąta Programowania, gdzie robimy naszą grę.
|
Śr, 2 lut 2011, 12:39 |
|
|
Susel
Operator Koparki
|
od czasu do czasu zaglądamy
|