|
|
Teraz jest N, 17 lis 2024, 13:34
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Chwila przerwy.
Jako, że mój smartfon nie ogarnia shouta, jestem zmuszony zrobić to tutaj xD Kto jeszcze nie zdążył napisać swojej odpowiedzi w Rozgrywce, ma czas jeszcze przez tydzień. Każdemu przydatny jest odpoczynek, więc to prawo dotyczy też i admina . W ramach rekompensaty, za moją nieobecność, za każdy dzień zostanie wam naliczone +7 exp. Więc przede wszystkim nie martwcie się, wracamy za tydzień z jeszcze większą dawką emocji i jak zwykle nienaturalnego humoru.
Ps: Macie wreszcie czas by wykazać się swoją twórczością w opowieści, która nigdy się nie kończy Pozdrawiam, Dizel.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Śr, 1 sie 2012, 13:20 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Re: Chwila przerwy.
Zapomniałem dodać: Osoba, która napisze najwięcej ciekawych a zarazem zgodnych z regulaminem postów w NSO, otrzyma unikatową nagrodę w RPG. Nie mogę zdradzić teraz co to będzie. Ale uwierzcie mi - będzie to warte waszych starań . Pozdrawiam kolejny raz
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Śr, 1 sie 2012, 14:13 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Najwięcej postów w NSO podczas mojej nieobecności napisał dawid6. Otrzymuje on unikalną rzecz jaką jest Unikalny, wyprodukowany z niewiadomoczego prezent w tęczowych kolorach... Zawierać on może wszystko. Począwszy od stada zmutowanych mechanicznych pterodaktyli a kończąc na różowym a zarazem pluszowym misiu z jednym oczkiem. To twoja decyzja kiedy go otworzysz bądź czy zrobisz to wgl. Dokonać możesz tego ofc podczas rozgrywki. Zapisz sobie, że dostałeś takowy prezent w temacie o postaci.
Ale rzecz jasna. To nie koniec zmagań. Za każdy tydzień będzie można otrzymać podobny prezent bądź taki sam, liczy się największa aktywność w opowieści która nigdy się nie kończy
|
Śr, 8 sie 2012, 13:21 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Spokojnie, to nie kolejna przerwa. Ten temat posłuży jako ten, od przyznawania nagród za aktywność w NSO. W tym tygodniu były aż 3 posty... Wszystkie z wiadomości, zostały wysłane przez 3 różne osoby. Wziąłem pod uwagę jednak tą, która wysiliła się najbardziej i napisała najciekawiej. Tak, mowa o Nieznanym. Otrzymuje on unikanly, wyprodukowany z niewiadomoczego prezent w tęczowych kolorach. To od ciebie zależy kiedy go otworzysz i czy to kiedykolwiek zrobisz. Musisz pamiętać o losowej zawartości pudełka. Zapisz sobie, że dostałeś takowy prezent w temacie o postaci.
|
Pt, 17 sie 2012, 11:20 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Witajcie. Wygląda na to, że przerwa z RPG przedłuży się jeszcze o jakiś tydzień. Wysłałem laptopa do serwisu i czekam na zwrot. Przepraszam za wszystkie niedogodności i nie martwcie się, postaram się wam to jakoś wynagrodzić...
|
So, 8 wrz 2012, 17:37 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|