|
|
Teraz jest Wt, 8 kwi 2025, 02:02
|
Autor |
Wiadomość |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
 Propozycja.
Od zawsze użytkownicy forum, chcieli urządzić swój własny festyn. Był to genialny pomysł, jednak miał wiele minusów. Sam fakt, że zebranie się w jednym miejscu byłby ciężki, wszystko zepsuł. Ale niedawno, wpadłem na pomysł co z tym fantem zrobić. Wymyśliłem, jak można by było urządzić taki festyn BEZ RUSZANIA SIĘ Z MIEJSCA. Zapytacie pewnie jak. Odpowiedź jest prosta. W dobie rozmów przez urządzenia przenośnie, takie spotkanie było by proste. Można by się było zebrać na SKYPIE. Tam utworzyć rozmowę i pogadać, tak jak by to wszyscy robili na takim festynie. Nie było by wtedy problemu.  No więc co sądzicie, o tym pomyśle? Czy wzięlibyście w nim udział? Takie spotkania były by ustalane przez nas, w tym temacie. Ale to wszystko zależy od tego, czy będziecie chcieli brać w nim udział.Liczę na odpowiedzi. 
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Śr, 5 cze 2013, 17:45 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
 Re: Propozycja.
No sam nie wiem, waham się jaką wybrać w ankiecie opcję.
|
Śr, 5 cze 2013, 17:49 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Dobra, instaluje skype na tablecie i czekam na datę  Fajny pomysł i co ważnego realny
|
Śr, 5 cze 2013, 17:51 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Spoko pomysł. Sam chętnie wezmę w nim udział o ile będę miał czas.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Śr, 5 cze 2013, 17:55 |
|
 |
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Pewnie, że mi się podoba. Mam tylko jeden mały problem. Skype mam na komputerze, a kamerkę w laptopie. Chyba będę musiała się zaopatrzyć w oddzielną do komputera, w końcu nie są takie drogie, a czego się nie robi dla forum 
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Śr, 5 cze 2013, 17:56 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
|
Miło słyszeć, że się wam podoba. Oczywiście, nie trzeba będzie włączać kamerki, to opcja dla odważnych. 
|
Śr, 5 cze 2013, 17:59 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
Uuu... spodobał mi się pomysł. xD
|
Śr, 5 cze 2013, 18:00 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Oj, ja chętnie wezmę udział. Kacper uspokoiłeś mnie  . Bo myślałem, że kamerka musi być.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Śr, 5 cze 2013, 18:00 |
|
 |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Fajny pomysł, sam nad takim czymś kiedyś (ale to raczej dawno) myślałem. Oby tylko nie pojawiła się... NIEZRĘCZNA CISZA podczas rozmowy... Fajnie by było, gdyby na przykład podczas takiego czegoś grać w gry z serii Reksia lub Bolka i Lolka na przykład dzięki Team Viewerowi (taki program co udostępnia pulpit  ). Skype wymagałby funkcji Premium...
Śr, 5 cze 2013, 18:03 |
|
 |
Matek
Pod-ziemniak
|
A tam... nie oszukujmy się, nie wezmę w nim udziału.
|
Śr, 5 cze 2013, 18:04 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Obawiam się raczej czegoś całkiem przeciwnego. Co jak co, ale trochę teraz jest nas aktywnych na forum. Próbowaliście kiedyś skupić więcej niż sześć osób na skype, które chcą gadać? Ja owszem i powiem wam, że tylko fragmentami rozumiałem. Kosztem obolałych uszu. Nie wiem, czy dałbym radę uczestniczyć. Majstrowałem z moim mikrofonem, ale nie wiem, czy działa.
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Śr, 5 cze 2013, 18:18 |
|
 |
Sergio
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 3 sty 2011, 19:59 Posty: 73 Lokalizacja: Przy komputerze
|
Pomysł niezły. O ile znowu nie przegapię, to chętnie wezmę udział. O ile nie przegapię. W razie potrzeby mogę udostępnić serwer Mumble, niestety tylko na 6 osób.
|
Śr, 5 cze 2013, 18:51 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
|
No cóż, możliwe. Ale zawsze, spróbować można, zobaczymy jak to będzie. Jeżeli pomysł nie wypali, to trudno. Skoro, dużo osób chce brać udział, to trzeba by było ustalić pierwszą datę spotkania. Proponuje weekend, a dokładnie niedzielę. Pytanie tylko, komu to pasuje, i o której godzinie będzie miał czas. Proponuję gdzieś w godzinach wieczornych. Czekam na odpowiedzi.
|
Śr, 5 cze 2013, 19:06 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
A mój nick to: patryk.urbanek3. Zaproszenia mile widziane.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 9 cze 2013, 16:27 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
|
A ja ogłaszam, że jak ktoś chce dzisiaj pogadać na festynie to niech wysyła zaproszenia  .
|
N, 9 cze 2013, 16:33 |
|
|