ZABAWA Z OKAZJI 9. URODZIN - "POSTAW NA REKSIA"
Witojcie panockowie i waćpanny!
Otóż stworzyłem tę oto zabawę w celu... nieważne.
Zasady.
No cóż... należy zapoznać być się z zasadami programu "Postaw ma milion". Pierwsza faza będzie właśnie na takich zasadach.
Pytania będą podzielone na dwie tury:
1. Przygody Reksia.
2. Potworium.
Należy ustalić 4 grupy po trzy (wyjątkowo) osoby...
1. Grupa n00bów.
2. Grupa Mrocznych Kosiarzy.
3. Grupa Pozaświatowców.
4. Grupa Jeźdźców.
Aha! Byłbym zapomniał o moich znamienitych gościach. Razem z nimi będę zadawać wam pytania. Do każdej grupy zostanie przydzielony jeden pytający... porównując nazwy grup i osoby pytających, chyba nie muszę wyjaśniać, kto jest do której grupy.
A oto oni:Pan Dziad -
dzień dobry. witajcie. przybywam z zaświatów. myślę, że ta żałosna zabawa was wydręczy. ha ha ha.Koń Stefan, jeden z dwóch żyjących członków grupy muzycznej "The Chrząszczys" -
Iha ha parsk. Hi ha ha pytania. I haha ciekawie będzie. I ha parsk!I najważniejszy gość...
ŚmierćWITAM. NIEŁATWO BYŁO MNIE TU WYCIĄGNĄĆ. ZDAJĘ SOBIE SPRAWĘ, ŻE PRZEZ DZISIEJSZY DZIEŃ ŻYWOTNOŚĆ MOCNO SKOCZY. NO CÓŻ.
Zaznaczam, że wszyscy goście będą pisać przez moje konto, ponieważ nie udało się im zarejestrować.
Etap 2. będzie dużo ciekawszy... Ale dotrą do niego tylko ci, którzy nie stracą miliona reksionów i/lub nie dojdą poniżej 100 000.
Na razie nic nie zdradzę...
Mogę powiedzieć jedynie, że niepowodzenie w drugim etapie w najgorszym wypadku może skończyć się zabraniem przez Śmierć.
Do zobaczenia...
-
czymkolwiek jesteście.ŻEGNAM...
-
I hahahaha parsk.