|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 21:06
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Czy podobało się wam MMS?
Autor |
Wiadomość |
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
|
Czy podobało się wam MMS?
Szukałem takiego tematu i nie znalazłem więc go zakładam. MMS za nami więc chciałbym was zapytać o to czy wam się podobało,jakie były plusy i minusy oraz jaka część podobała wam się najbardziej. Ps.Jeśli zły dział to proszę aby moderatorzy go przenieśli. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
Pt, 14 lut 2014, 19:28 |
|
|
Ciszu
Przystojniak Po Wylewie
Naklejki: 100
|
Re: Czy podobało się wam MMS?
Było zdecydowanie żenujące.
|
Cz, 20 lut 2014, 12:40 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Było zdecydowanie żenujące. A oprócz tego, to najbardziej podobało mi się ZIN i Turniej Rycerski. Przy tym pierwszym to było dużo zabawy i "imocji". Szczególnie w końcowej fazie. Turniej Rycerski zaś dostarczył naprawdę dużo śmiechu. Niestety, nie rozgrzałem się do końca i już był koniec ;-;. Plusy: +zróżnicowanie konkursów +naprawdę fajni prowadzący +co jakiś czas dodawano nowy konkurs Minusy: -tylko jedna nagroda ;p -zbyt długie przerwy -czasem było monotonnie
|
Cz, 20 lut 2014, 13:13 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Mi tam się bardzo podobało. Ciszę się, że było takie długie, od wakacji do Świąt Bożego Narodzenia. Właściwie to minusów chyba nie było, no może oprócz tego, że czasami trzeba było długo czekać na jakąś rozgrywkę. Mam nadzieje, że w przyszłe wakacje władza forum również zafunduje nam taką świetną zabawę.
|
N, 23 lut 2014, 17:25 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|