|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 07:35
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
dansty
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 8 lip 2014, 09:50 Posty: 10 Lokalizacja: Wrocław
Naklejki: 0
|
Naklejki
Zwracam się z pytaniem o tzw. "naklejki". Jestem na forum od niedawna i nie znalazłem o nich żadnych konkretnych informacji. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić, na jakiej podstawie są one przyznawane i co symbolizują?
Z góry przepraszam, jeżeli powielam temat.
_________________ Rocznik '98, a więc idealnie dostrojony do bycia fanem Reksia.
|
So, 2 sie 2014, 19:46 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: Naklejki
Naklejki to taki system nagród (głównie za konkursy, ale nie tylko). Naklejki są przyznawane za wygraną w konkursie, zasłużenie się w jakiś sposób dla forum, wygraną w konkursie, członkostwo w moderatorium/administracji/Radzie Mędrców/GR, wygraną w konkursie i inne takie. Przy każdym tego typu sukcesie liczba naklejek zapisana w profilu użytkownika jest zwiększana, a stosowna naklejka zostaje dodana do albumu użytkownika. Co do albumów - znajdziesz je tu: http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewforum.php?f=82
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 2 sie 2014, 19:55 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|