|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 20:54
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Wyniki, komentarze
Dzień Dobry.Czwartą edycję konkursu literackiego uważam oficjalnie za zakończoną. A oto wyniki:Miejsce 4:Miejsce 3:Miejsce Drugie:Miejsce pierwsze, już dla formalności:No to cóż, pragnę powiedzieć, że wszystkie opowiadania tego konkursu trzymały całkiem równy poziom. Noo może z wyjątkiem opowiadania Mątka, które nie zostało dokończone. Wyniki głosowania są moim zdaniem całkiem miarodajne i mają odzwierciedlenie w praktyce, jeśli chcemy w jakiś sposób wyłonić to najlepsze. Opowiadanie Autora nie było nie wiadomo jak złe, ale myślę że głównie przez stosunkowo chaotyczny styl, zajęło dopiero 4 miejsce. Opowiadanie Kretesa i Czarnego były również całkiem podobne i sam się zastanawiałem komu przydzielić większą liczbę punktów. Wynik padł na Czarnego, gdyż jego opowiadanie bardziej mnie przekonało. Z kolei opowiadanie Api, wypadło zdecydowanie najlepiej i to ona dostała ode mnie 4 punkty. Jeśli chodzi o nagrody:Zdobywca 4 miejsca: Naklejka "Taak blisko", albo coś w jej rodzaju. Zdobywca 3 miejsca: Naklejka "Brązowe pióro", albo coś w jego rodzaju. Zdobywca 2 miejsca: Naklejka "Srebrne pióro", albo coś w jego rodzaju + literacka ranga na 2 miesiące. Zdobywca 1 miejsca: Naklejka "Złote pióro", albo coś w jego rodzaju + literacka ranga na 6 miesięcy + wybrany przez siebie kolor nicku, również na 6 miesięcy + nietypowy, a zarazem unikalny avatar, możliwy do zamówienia lub pochodzący z grona tych "zakazanych" przez władze forum.No cóż.. Gratuluję zwycięzcom, jak i przegranym i dziękuję wszystkim za udział.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Śr, 25 cze 2014, 12:17 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|