Wiem, że przedstawiam to wam trochę z małym poślizgiem, ale ostatnie dni zeszłego już roku były dla mnie trochę trudne, zwłaszcza, że musiałem zrobić coś innego, związanego ze szkołą, ale mniejsza.
Poprzedni rok był rokiem wielu rewolucji i zmian. Dajmy na ten przykład chociażby Ukrainę, która już od czasu obalenia byłego już prezydenta Janukowycza boryka się z separatystami oraz z głównym agresorem, tj. Rosją. Niby jest wspierana przez Stany Zjednoczone oraz Zachód, ale zbytnio nie przynosi to rezultatów. Miejmy nadzieję, że w tym roku nie dojdzie do czegoś gorszego, bo wojna jest to coś niewyobrażalnie strasznego. Ale ufam, że tak nie będzie.
Ale nie tylko na Ukrainie dokonała się zmiana. Także w Unii Europejskiej zmieniono Szefa Rady Europy, a nowym szefem został były już premier Donald Tusk.
Ale nie tylko w polityce (która ciągle w tym kraju jest obecna, niestety) dokonały się zmiany. W szczególności zmiany dokonały się u Was.
Wielu z obecnych tutaj w tym roku szkolnym zaczęło nowy etap w szkole. Inni poszli po raz pierwszy do gimnazjum, jeszcze inni do liceum, a jeszcze inni zaczęli studiować. Każdy z was z pewnością nabrał już trochę doświadczenia, ponieważ od paru miesięcy gościcie w nowych murach szkoły
.
Przyznam, że u mnie też dokonały się duże zmiany, jeśli chodzi o 2014 rok. Cała klasa poznała mnie od drugiej, tej wokalnej strony. Słyszałem nawet, że nauczyciele są zachwyceni moim głosem. W szkole dostaję same pochwalne słowa i pytania, dlaczego nie pójdę do jakiegoś programu. Jedynie z dawnego gimnazjum zdarzyło się parę hejtów, ale ja się tam nie przejmuję.
I na koniec... e tam, nie będę już się rozpisywać, zapraszam do Podsumowania.
http://www.4shared.com/file/FyX3koXtba/ ... _2014.html ---> tu macie link do pobrania.
Gwoli ścisłości - jeżeli coś umknęło mojej uwadze i nie zostało zawarte w prezentacji lub coś może się nie podobać, przypomnę, że jestem tylko człowiekiem i jakiś moment z 365 dni mógł mi gdzieś przemknąć, a tych chwil było naprawdę sporo, bo przecież rok to nie jeden dzień
. Robię to z myślą o was, abyście dzięki tej prezentacji mogli z taką nostalgią powspominać wszystkie, najlepsze chwile minionego roku i iść do przodu w nowy 2015 rok.
To tyle. Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku oraz zmian na lepsze, a Forum Przygód Reksia życzę gwałtownego wzrostu oraz powrotów użytkowników, mało spamu, kłótni i banów przez to związanych. Pamiętajcie, póki my tu jesteśmy, forum nie zaginie!
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam. Wasz Kretes102.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście