| 

| 

| 

Teraz jest Wt, 4 lis 2025, 02:24 

| 

| 

Strona 1 z 1
  | 
			 [ Posty: 5 ]  | 
			 | 

| Autor | 
            Wiadomość | 

| 

Ala Dyn 
				Roz-kreca się 

Dołączył(a): So, 25 kwi 2015, 19:24 Posty: 45 Lokalizacja: Nikt tego nie wie
						 Naklejki: 0

| 

O Ankietach  

Zauważyłem że wiele osób w ankietach np. o ulubionej grze piszę tylko "Ja wole to".Sądzę że powinniście pisać też dlaczego akurat tą grę/postać/etc. lubicie. Przykładowo zamiast wysylać postu np. "RIKN" lepiej napisać`" Moim zdaniem najlepszą grą jest RIKN, ponieważ jest ciekawe, rozbudowane i ma fajną grafikę. Jedno słowowe posty trochę zahaczają o spam.Mam nadzieję, że dzięki temu tematowi wiele userów zrozumię że jedno słowo to za mało. 

| 

| Cz, 28 maja 2015, 15:18 | 

| 

| 

| 

Czarnoksieznik 
				Mistrz Administracyjnej Magii 

Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
						 Naklejki: 17

| 

Re: O Ankietach  

No cóż... nie wiem, czy patrzysz na datę postów. Takie wiadomości wysyłane były z dziesięć lat temu, obecnie moderatorium dosyć ostro to tępi. 

_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku. 

| 

| Cz, 28 maja 2015, 16:22 | 

| 

| 

| 

Z. Art 
				Żaba 

Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1643 Lokalizacja: student
						 Naklejki: 5

| 

Drogi A'la Dyniu! Twój nick wskazuje, że bardzo lubisz RiC. Pochwalam to, to jedna z lepszych części PR. Chcę zauważyć, że odpowiedzi bardzo krótkie, jedno- czy dwuwyrazowe, zdarzały się drzewiej, wystarczy spojrzeć na daty postów. Obecnie userzy o niebo bardziej starają się nad swoimi wypowiedziami. Cóż... spóźniłeś się o parę lat.   Pozdrawiam,  Żelibor Art.  

_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
  Mistrz i Małgorzata <3
  Moderuję na pąsowo bo mogę. 

| 

| Cz, 28 maja 2015, 16:23 | 

| 

| 

| 

Ala Dyn 
				Roz-kreca się 

Dołączył(a): So, 25 kwi 2015, 19:24 Posty: 45 Lokalizacja: Nikt tego nie wie
						 Naklejki: 0

| 

Zauważyłem, że ten temat stał się jakby zamknięty, więc trochę go ożywię moim kolejnym pytaniem. Czy da sie zmienić w ankiecie wybór? Jeśli nie to przydałaby się taka opcja, moderatorowie zróbcie coś takiego! 

| 

| N, 7 cze 2015, 16:52 | 

| 

| 

| 

Kretes102 
				Poznaniak Nieszczelny 

Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2435 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
						 Naklejki: 17

| 

Owszem, jest taka opcja "Pozwól na zmianę głosu". Tylko, żeby działała, trzeba ją zaznaczyć przy tworzeniu ankiety. W przeciwnym razie - zmiana głosu jest niemożliwa. 

_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:  "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście    

| 

| N, 7 cze 2015, 16:55 | 

| 

| 

| 

Strona 1 z 1
  | 
			 [ Posty: 5 ]  | 
			 |