|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 06:45
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Rex Heroes - Fabuła i opcje
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: Rex Heroes - Fabuła i opcje
Wygląda to całkiem nie najgorzej, ale... na razie tylko tak. Póki co dopiero ogólny zarys fabularny (oczywiście - z tego, co mówiłaś w temacie w Kanałach, jasno wynika, że tylko takowy ma być) i dwie frakcje wraz z proponowanymi alignmentami. Nie ma jeszcze żadnych mechanik, rzutów czy też wyraźnych klas i ras (a od mechaniki, jak wiemy, każde RPG należałoby zacząć, dopiero później przechodząc do klas i ras, a wreszcie bardziej fabularnych elementów). To, co tu jest, mogę ocenić na razie na 7/10. Gdy zobaczę coś więcej, pewnie i ocena się podniesie.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 8 kwi 2017, 17:52 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Przydałyby się jakieś stronnictwa, które niekoniecznie są z natury dobre. Nie ma to jak latać po świecie RPG jako postać alignmentu Chaotic Neutral i pluć w twarz logice. Może frakcja Żabby bądź coś nieco bardziej oderwanego od kanonu?
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 1 cze 2017, 15:39 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Neutralne chaotyczne stronnictwa? Wspomniany przez Doktora Związek Piracki świetnie by tu pasował. Jeżeli mogę zaproponować coś od siebie - doradzałbym tu utworzenie grupy magów czczących Drób Chaosu. Bo i dlaczego nie - sam Drób bardziej był chaotyczny, niż zły, jakby nie patrzeć.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 1 cze 2017, 17:59 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|