|
|
Teraz jest Pt, 27 gru 2024, 10:03
|
Autor |
Wiadomość |
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Fajny odcinek,trochę mało akcji ale co tam
Kiedy następny odcinek?
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
Wt, 11 lis 2008, 12:59 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Sorki ,ale następny odcinek pokaże się z malutkim opóźnieniem (czyt. półrocznym). W tym czasie chciałbym zwrócic uwage na fabułę.....
...więc jak Zły reksio zabije Reksia.. to będzie koniec wszystkich wymiarów.. wszechswiatów etc.. a czy to nie działa też w odwrotną stronę???.... Czy reksio pozbywając sie złego też nie zniszczy wszystkiego???....
Chciałbym tez zwrócić uwagę na tajemniczy eliksir , który tak usilnie waży weterynarz...
Otórz pisze tez inne opowiadanie (Reksiowe) mam narazie dopiero kilka rozdziałów.....
Kto chce przeczytac 1 rozdział ten niech pisze na PW.....
..dziekuje.... dozobaczenia wkrótce ....
.....jesli wkrótce kiedykolwiek nastanie........
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 22 lis 2008, 15:10 |
|
|
!!!Bartek!!!
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 29 lis 2008, 12:49 Posty: 430 Lokalizacja: Żyrardów
|
Jestem!
10 odcinek 9/10
11 odcinek... Mikiewicza rozumiem inne nazwisko i takie tam ale takie literówki i błędy? ortografia 6/10 będzie a reszta ok razem 8,25/10,05 :;D:
|
So, 29 lis 2008, 13:45 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
jednak się nie opóźnił (inne się opóźnią ) .. no dobra co sadzicie koment dawajcie a oto...
Odcinek 13 pt. ,,Walkaąą ryszę
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Śr, 3 gru 2008, 22:07 |
|
|
!!!Bartek!!!
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 29 lis 2008, 12:49 Posty: 430 Lokalizacja: Żyrardów
|
No i po Reksiu... heh no nie zbyt ta część szybko i byle jak a mogłeś dłużej i lepiej dostajesz na razie 6,5/10.
|
Cz, 4 gru 2008, 16:47 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Ale jak dla mnie świetne wykonanie, daję 10/10.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Cz, 4 gru 2008, 17:53 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
Naklejki: 0
|
Świetne Najlepszy twój komiks. Grafika jest cudowna, dialogi też niezłe, brak błędów ortograficznych Wspaniałe ;] Nie śpiesz się z robieniem następnego,postaraj się by wyszedł tak dobrze jak ten A ocena to 10/10
|
Cz, 4 gru 2008, 18:43 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
"No, widzisz Reksiu jak ładnie zyjesz ?" Ten tekst mnie rozwalił 10/10
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Pt, 5 gru 2008, 17:33 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
Witam ponownie he he he...... ....pora na kolejny odcinek.....
.... proszę o komenty jak zwykle.... ....odcinek 14 ,,Duchy'' ryszę:
|
So, 13 gru 2008, 15:59 |
|
|
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 31 lip 2008, 08:42 Posty: 519 Lokalizacja: Gabinet Serpentusa Snake
|
Nie no...
Odcinek super!
10/10
PS Nie mogę się doczekać co będzie dalej...
_________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
|
So, 13 gru 2008, 16:05 |
|
|
Gość
|
Hehe. Na niektóre pytania, więc nie dowiemy się co znaczy "o w mordę" . Oczywiście żartuje (nigdy nic nie wiadomo). Ale takie słownictwo nie bardzo kojarzy mi się z Reksiem . Poza tym trochę za dużo wykrzykników i pytajników. Mógłbyś jeszcze coś o tych duchach (tak się pisze? ) dorobić, bo stoją jak wryte. Weterynarz też ilczy i wygląda to tak jakby był jakąś kukłą czy manekinem . A może właśnie tak ma być . Nie podobają mi się też trochę usta Reksia. Widać, że paintowe. Ale może właśnie tak miało być. Może wszystko miało właśnie tak być, a ja się przyczepiam do byle szczegółów. Nie pozostaje mi już nic innego napisać jak tylko ocenę.
Niech pomyślę... Dam może... Dobrze niech będzie 7/10.
|
So, 13 gru 2008, 20:34 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Tak, ten tekst to w ogóle nie w stylu Reksia. A ostatnie dialogi są bez sensu. Nie wszystko było zbyt ciekawe, ale jak zawsze starałeś się jeśli chodzi o wykonanie.
Ocena: 7,5/10.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 14 gru 2008, 00:09 |
|
|
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Tak. Podobało mi się i domyślam co będzie dalej. Ocenę dam na końcu komiksu (?).
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
N, 14 gru 2008, 11:54 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
Naklejki: 3
|
Ogólnie komiks bardzo mi się podoba.
Uroku dają mu śmieszne teksty i świetna fabuła.
Minusem są błędy ortograficzne, ale nie zmniejszają one zabawy.
Ocena: 9/10
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
N, 14 gru 2008, 13:48 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
No.... a oto ostani odcinek pt. ,,Dzień Zagłady'' ...
....komiks juz i oficjalnie liczy 15 odcinków.... prosze o komenty do
odcinka i za całokształt...
|
N, 14 gru 2008, 16:35 |
|
|