|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 06:09
|
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: ,,Rok" [komiks]
Ocena oczywiście 10/10. Chociaż nie... odejmuję jedną bilionową, bo mnie nie ma (Ja wcale sie nie obrazam, tylko jest mi smutno z tego powodu ze wyszlo tak a nie inaczej no i wgl jest mi smutno ze slonce nie kreci sie wokol ziemi no i wgl ze nad swiatem nie zapanowaly jeszcze krzyzowki nosorozcow i ciastek. tak mi smutno ze ohoohohoho w stylu nieznanego - w komiksie) Rysunki cudne.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pn, 29 lip 2013, 12:48 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Akcja może trochę za szybko się dzieje ale to tylko dlatego że tak jesteśmy niecierpliwi na następny odcinek .Z oceną się wstrzymam.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Pn, 29 lip 2013, 12:54 |
|
|
easy
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 1 sie 2011, 13:37 Posty: 147 Lokalizacja: Kanały...
|
Bardzo nice W ostatnim rozdziale nie było podpisu autorskiego... Nie oceniam, kto wymyślił ocenianie?! Nie lubi tego...(kciuk w dół)-mam na myśli ocenianie oczywiście. Bardzo dobry komiks!
_________________ Pozdrawiam kolorowo. W kolorze.
|
Pn, 29 lip 2013, 15:06 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
Jakiś wpis informacyjny by się przydał... Także: Odcinki, rozdziały są takiej długości jak kartka papieru. Mogę nieco inaczej rozłożyć akcję, ale na dłuższe rozdziały nie liczcie. Zmieniłam trochę styl, główny plan jest mazakami, tło kredkami. Będzie trochę bardziej przejrzyste. Pisać będę chyba na komputerze, jest łatwiej i dla was, i dla mnie Pytań końcowych nie będzie, myślę, że ich nie potrzeba. Mojego avatara na końcu także. A o podpisie zapomniałam I mam jeszcze maleńką prośbę, do osób, które chciałyby jeszcze wystąpić: napiszcie mi na PW zgłoszenie. Proszę o zrobienie tego jak najszybciej, wtedy zrobię sobie listę, żebym przez przypadek kogoś nie zapomniała. Prosiłabym też o dane, mniej więcej, tak, żeby się jakoś nie zagubić. Dziękuję za oceny, myślę, że będę wszystko trochę wolniej robiła, do końca wakacji na pewno się nie wyrobię, a trzeba też trochę odpocząć. Może za tydzień? Będę się starać, ale zobaczymy jak wyjdzie. Niczego nie obiecuję.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Pn, 29 lip 2013, 15:19 |
|
|
Paki
Starszy Norman
|
Bardzo fajny komiks. Nie było mnie ostatnio na forum, to teraz oceniam. 9,5/10.
Pn, 29 lip 2013, 20:25 |
|
|
takijeden
Norman
|
Co to było PW?
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Śr, 31 lip 2013, 21:19 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
|
PW to prywatna wiadomość.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Śr, 31 lip 2013, 21:29 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Fajny komiks, naprawdę super. W szczególności rozbawiły mnie niektóre sceny. No, cóż 10/10.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Wt, 13 sie 2013, 20:56 |
|
|