|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 06:47
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Dlaczego Kretes i Kogut wystpowali w grze edukacyjnej
Autor |
Wiadomość |
ManiacComics3445
Norman
|
Dlaczego Kretes i Kogut wystpowali w grze edukacyjnej
Kretes: Wiecie że gościnie wystąpiłem w grze edukcyjnej. Wszystcy: Co????? Kari-Mata-Hari: Nie wieże. Kogut Wynalazca: Jak to? Molly: Opowiedz mój ty bohaterze. Kretes: Wiec to było tak.[Opowiada] Szedłem sobie obok Aidem Media i spytali sie "Czy nie chesz wystapić naszej najnowszej grze?", a ja odpowiedziałem "Pewnie że moge".Myślałem że chodzi o "Reksio i Czarodzieje", ale okazało sie że to była gra edukacyjna.No mnie wykiwali. Kogut Wynalazca: Ja ja też wystapiłem? Kretes: No pewnie że wystepowałeś. Kogut Wynalazca: Jak to?Nie przypominam sobie. Kretes: To była tak... [Opowiadanie] Kogut Wynalzca: Co gracie? Szalony Kapelusznik: Gramy "Reksio i Ortografia". Kogut Wynalazca: Moge sie przyłączyć? Szalony Kapelsznik: No pewnie że możesz. Kogut Wynalazca: To super. [Koniec opowiadania] Kretes:...I tak to wyglądało. Wszytcy: Woooooah.
_________________ Lubie wszytskich na forum
|
Pt, 25 paź 2019, 19:43 |
|
|
Playboii
Kośćposting
Naklejki: 0
|
Re: Dlaczego Kretes i Kogut wystpowali w grze edukacyjnej
Nadal nie jestem pewien czy to umyślne trollowanie czy jednak osoba bardzo młoda...
_________________Byłem DAVIX
|
Wt, 11 lut 2020, 18:14 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|