|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 18:22
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Waldimors
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 24 lip 2005, 09:17 Posty: 427 Lokalizacja: Magik
|
Reksio i Star Wars.
Pewnrgo bardzo spokojnego dnia Reksio ocknął się i zobaczył na swoim podwórku Anakina Skallwokera.Pomyślał że to sen i postanowił się uszczypnąć.-Nie Reksiu, nie to nie sen ja też tak myślałem!-zawołał Kogut Wynalazca, który stał na przeciwko Reksia.-Hau, hau, skąd się tu wziął dżedaj-zapytał Reksio.-Niemmmam zieloneko pojęcia ko, ko, ko.-Powiedzał denomicznym głosem Kornelek.Nagle od strony stawu do Reksia przyszedł Kretes który powiedział.-Ojj, a co tu się dzieje?-zapytał Kretes.
CIĄG DALSZY NASTĄPI.
PS.Proszę żeby oprócz mnie żaden tu nie pisał.
_________________ SNZ to magia!
Potter to strach!
(Na prawdę Potter jest o magii a SNZ taki horrorek dla dzieci.)
Dr. Jonns to chwilowe pseudo...
|
Cz, 8 gru 2005, 20:05 |
|
|
Waldimors
Starszy Norman
|
Kretes stanął jak wryty gdy zabaczył Anakiina Skllwokera(to nie tak jak w STAR WArS bo się czyta tu Skojłowera).Miał on postać żłówia.-Chyna Gorge Lukas pomylił scenny, i wpisał go do naszej-rzekał zakłopotany Kogut Wynalazca.Wszyscy stali jak słupy do momentu gdy...-Witam moji mili-rzekł Anakin.Nagle wyciągnałswój micz magnetyczny(to tak do żartóe że nie świetlny).-OK, ale po co?-zapytał bardzo podekztytowanym głosem Keret Kretes.Nagle na podwórku rozległ się olbyrzymi warkot.-O nie!-zawołał Anakin.-O nie!-zawołał Kretes.Przy stawie wylądował...Lord Sitek(do la żartó że nie Sitch, bede tak zawsze zmieniał nazy dla żartów.
Potter to strach!
|
Pt, 9 gru 2005, 16:19 |
|
|
Waldimors
Starszy Norman
|
Anakin Skajwaker zobaczył na statku...zobaczył na statku-Pawana Amidala-krzyknął Kretes.Wtedy Reksio wziął miecz świetlny Anakina i powiedział do Sithusa-to nasze terytorium i spadaj.
Ciąg Dalszy Nastąpi.
Potter to strach!
|
Pt, 30 gru 2005, 00:06 |
|
|
Waldimors
Starszy Norman
|
Wtedy Padama krzykła-Reksiu,nie!-lecz zapóżno.Reksio włączył miecz i zaczą sie bić.-Ojj.Reksiu uważaj!-krzyknął Kretes.Nagle Ankin wskoczył na Lorda Sidhusa i go udusił,niestety Drd Mader uciekł.
-Niezdąhahaużyłem-powiedział smutnym głosem Reksio.Cała drużyna umuwiła się że następnego ranka wjchadłowcem polecą odbić Padame Padame,i tak się stało.
Co to kosmiczny Cyng?skąd wzieła się planeta wiecdznej rosliności?
Tego dowiecie się w dalszych przygodach Reksia i Anakina z Kretesem.
Potter to strach!
|
So, 21 sty 2006, 13:28 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|