No dobrze, ocenię.
Nazwa opowiadania mnie naprawdę zaskoczyła. "Pamiętnik Magdaleny" to bardzo fajna nazwa, zwłaszcza, że znajduje się tam bardzo ładne imię, które jest niezwykle ciekawe i... eee, może przejdźmy do oceny
.
No, jak widzę, jest to twoje drugie opowiadanie na tym forum. Pierwszego nie dokończyłeś, gdyż bodajże umieściłeś tylko jeden rozdział.
Na samym wstępie muszę napisać, że opowiadanie jest bardzo chaotyczne i krótkie, wręcz mikroskopijne. Ten rozdział czy prolog (tam jest napisane
WSTĘP, więc chyba to prolog) przeczytałem w mniej niż pół minuty. Dodatkowo znajduje się tam masa błędów ortograficznych i interpunkcyjnych.
Z tego co widzę, to tutaj będzie taka minibiografia, albo codzienne życiowe rozterki i przygody głównej bohaterki, czyli Magdaleny. W każdym bądź razie na chwilę obecną opowiadanie nie wygląda tak jak powinno i jestem zmuszony, niestety, wystawić tylko ocenę 2/10. Przykro mi.
Moje rady, co do poprawy przy następnych rozdziałach:
- wydłuż troszeczkę opowiadanie, nie pisz na szybko, tylko powoli
- wzbogacaj rozdział w jakieś szczegóły, aby było ciekawie i w miarę fajnie
- popracuj trochę nad błędami ortograficznymi i interpunkcyjnymi, bo na chwilę obecną trochę one leżą i trzeba je podnieść
- też w miarę wzbogacaj język, aby był w miarę solidniejszy
No, to wszystko na pewno wymaga siły, chęci do działania oraz czasu, więc trzeba trochę nad tym popracować i poprawić błędy.
Mam nadzieję, że później będzie coraz lepiej, a opowiadanie będzie miało coraz to lepsze oceny
.
Tak więc życzę wszystkiego najlepszego oraz zmian na lepsze, jeśli chodzi o opowiadanie i pozdrawiam.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście