|
|
Teraz jest So, 19 kwi 2025, 04:31
|
Ridlak (Ciacher-Macher) Ununhex
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
 Re: Ridlak (Ciacher-Macher) Ununhex
Obrażenia magiczne - 12 Efektywność magiczna - 36% Regeneracja Hp - 36% Regeneracja Mp - 36% Obrażenia fizyczne - 3 Efektywność fizyczna - 9% Blokowanie ciosów - 1,5% Ciosy Krytyczne - 4 % Szybkość - 4 % Celność - 4 % Hp - 12 Mp - 70 Obrona - 16 Uniki - 4
Ekwipunek:
Tęczowy Prezent x4 10 R. Maska konia x1 Drewniana Różdżka x1 Zwyczajna Miotła. x1 Zwykłe Szaty. x1 Runa Diabelska x4
Ekwipunek: 13/50.
Tytuł: Kopacz Amator
Umiejętności: Przekopywanie się
Zwierzęta: Kajtek
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
So, 19 lip 2014, 19:34 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Pn, 21 lip 2014, 19:15 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
|
Ridlak otwiera wszystkie pozostałe tęczowe prezenty.
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Pt, 25 lip 2014, 15:44 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
|
??? Otwierasz Tęczowy Prezent ??? Masz obecnie Tęczowy Prezent x3 Otrzymujesz:
??? Otwierasz Tęczowy Prezent ??? Masz obecnie Tęczowy Prezent x2 Otrzymujesz: Maska Teatralna (Wesoła) x1
??? Otwierasz Tęczowy Prezent ??? Masz obecnie Tęczowy Prezent x1 Otrzymujesz: Amulet Ładu x1 Właściwości: Nieodkryte.
??? Otwierasz Tęczowy Prezent ??? Masz obecnie Tęczowy Prezent x0 Otrzymujesz: Czaszka Szkieletora x1 Właściwości: Służy jako materiał do produkcji, a także jako przedmiot do hamletyzowania.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
So, 26 lip 2014, 15:33 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Obrażenia magiczne - 12 Efektywność magiczna - 36% Regeneracja Hp - 36% Regeneracja Mp - 36% Obrażenia fizyczne - 3 Efektywność fizyczna - 9% Blokowanie ciosów - 1,5% Ciosy Krytyczne - 4 % Szybkość - 4 % Celność - 4 % Hp - 12 Mp - 70 Obrona - 16 Uniki - 4
Ekwipunek:
10 R. Maska konia x1 Maska teatralna (wesoła) x1 Czaszka szkieletora x1 Drewniana Różdżka x1 Zwyczajna Miotła. x1 Zwykłe Szaty. x1 Runa Diabelska x4
Amulet Ładu x1
Ekwipunek: 15/50.
Tytuł: Kopacz Amator
Umiejętności: Przekopywanie się
Zwierzęta: Kajtek
Aby odkryć właściwości Amuletu, konieczne będzie zdobycie niejakiej "złotej lupy". W tym celu odwiedź odpowiedni sklep.
|
So, 26 lip 2014, 15:38 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
|
Ridlak zakłada wesołą maskę teatralną - jak wiadomo jest to jedna z najlepszych masek, jakie istnieją. Gdy ktoś chce np. atakować przeciwników piłą mechaniczną, uśmiechnięta maska teatralna podwaja efekt paraliżującego strachu.
|
So, 26 lip 2014, 19:30 |
|
|