|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
 |
|
Teraz jest So, 19 kwi 2025, 04:18
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
|
 Adam Zet
1. Adam Zet 2. czarodziej 3.  4. Urodziłem się w Magiksie zawszę chciałem być jednym z rady siedmiu czarodziejów.Kiedy miałem 10 lat (tu nie ma żadnej aluzji!) pojawił się TKTPM który namącił (każdy to wie) i sam też próbowałem się z nim zmierzyć ale kończyło się tym że musiałem pójść to Alchomika żeby dał mi jakieś lekarstwo na Budyń czekoladowy...4 Lata potem jakiś pies chyba Reksio oraz kret Seterk? I pokonali TktpM.Po wojnie spotkałem lady magę która zaproponowała mi naukę u niej (obecnie mieszka w Nevercruis.)
5. Kot 6. Inteligencja 2,Siła 0,Zręczność 1,Kondycja 2. 7. 1lvl Buhahahaha 8. Droga ładu. 9. Skl... Skle...sklejanie?Nie. Skleroza! Oraz Ro... Roz... rozdwojenie ... Jacka... Jaźni ! EDIT Chciałbym dodać o Adamie Zet kilka ciekawostek: 1.Jego najbardziej ulubioną porą roku jest zima. 2.Jego najbardziej ulubionym filmem jest Kraina lodu. 3.Ogólnie Adam lubi wszystko co zimne i lodowate oprócz chłodnego tonu i zimnego spojrzenia.Marzenie:Zostać władcą arcyrzeczywistości.
Ostatnio edytowano So, 16 sie 2014, 13:24 przez AdamZet27, łącznie edytowano 4 razy
|
Wt, 22 lip 2014, 10:44 |
|
 |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
 Re: Adam Zet
Obrażenia magiczne - 6 Efektywność magiczna - 18% Regeneracja Hp - 18% Regeneracja Mp - 18% Obrażenia fizyczne - 0 Efektywność fizyczna - 0% Blokowanie ciosów - 0% Ciosy Krytyczne - 2 % Szybkość - 2 % Celność - 2 % Hp - 6 Mp - 45 Obrona - 4 Uniki - 2
Otrzymujesz 10 R. Otrzymujesz Drewnianą Różdżkę x1 Otrzymujesz Zwyczajną Miotłę. x1 Otrzymujesz Zwykłe Szaty. x1
Ekwipunek: 4/50.
Poznajesz umiejętność: Robienie słodkich oczek
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Cz, 24 lip 2014, 14:38 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|