|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 08:43
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
piotrk1985
Się Odezwał
|
Problem z reksiem
mam gre Reksio i zwierzęta . niewiem czy grał ktoś w tą grę. Mam problem z uruchomieniem tej gry . zainstalowałem na dysku grę i wogóle nie chce się uruchomic . nawet z płyty się nie da . co mam robic ? prosze . pomóżcie . z góry dzięki
Temat przeniesiony. /Kretes102
|
So, 17 gru 2016, 19:17 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Problem z reksiem
Nie grałem w tę grę, ale możesz opisać, co się konkretnie dzieje? Wyskakuje błąd czy po prostu gra ani się nie włącza, ani nic nie pokazuje? Jeśli wyskakuje błąd, zrób screena (zrzut ekranu) i prześlij go nam tutaj, albo napisz co to za błąd. Postaramy się pomóc. Jeśli nie, to radziłbym na spokojnie odinstalować grę, przetrzeć płytę szmatką i ponownie zainstalować. Może przyczyną jest wiek płyty albo komputer nie ma zainstalowanych potrzebnych sterowników.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 17 gru 2016, 19:28 |
|
|
piotrk1985
Się Odezwał
|
Gra się nie włącza ( nie ma żadnych błędów i się nic nie pokazuje ) tzn .Po pierwszy raz zainstalowałem grę " reksio i zwierzęta "z płyty oraz z pliku iso i uruchomiła się normalnie gra ale po raz drugi i kolejny się już nie uruchamia . wszystkie sterowniki mam aktualne .
|
So, 17 gru 2016, 19:47 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Z tego, co zrozumiałem, przeprowadziłeś podwójną instalację (raz z płyty i raz z .iso). Z tego, co pamiętam, produkty AM mają problemy z instalacją więcej niż jeden raz pod rząd. Proponuję odinstalować grę (najlepiej poprzez Panel sterowania) i zainstalować ponownie. Również nie jestem posiadaczem tej gry, ale to najprostsze rozwiązanie i wypadałoby je sprawdzić.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
N, 18 gru 2016, 10:19 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|