Teraz jest Wt, 24 gru 2024, 18:52

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Królewna Śnieżka 
Autor Wiadomość
Starszy Norman

Post Królewna Śnieżka
Cześć.
Tutaj wszystkie pogadanki na temat gry Królewna śnieżka. Pamiętam, że moja siostra wygrała to bodajże w bibliotece. To było z magazynu ciuchcia (dołączone było RiKwA cz.1, niestety płyta była porysowana). Lubiłem tylko cztery minigierki z tego.
-Poszukiwania kwiatów (Podobna do Superherosa. Warto dodać że gra wyszła przed RiKN)
-Konfitury były nawet ok
-Robienie Mikstury macochy. Bardzo fajna. Gry słowne i ogólnie system podobny do apparatusa
-Robienie krasnala. Ulubiona gra mojej siostry, dla mnie ok, choć szału nie ma
Sam dubbing jest też ok. Olga Długońska-Kowal i Rafał Kowal. Chyba nikt nie dziwi się że mi się podoba. Od krasnali aż ciągnie głosem koguta Wynalazcy :koguten: . Jedyne co mi się tu nie podobało, to tematyka bardziej dla dziewcząt, ale ja się raczej na tym nie skupiałem, bo miałem wtedy 4 lata i interfejs jakoś mnie nieinteresował. Ważna była zabawa z rodzeństwem. (Nigdy nie zapomnę jak mi siostra mumionki przechodziła).

Spoiler:

Wt, 24 lis 2020, 20:34
Starszy Norman

Post Re: Królewna Śnieżka
Ja o tej produkcji dopiero się dowiedziałem więcej z YouTuba, ale zwrócił mi uwagę smaczek z "Kingsajza" - składniki "KaFeBiBa" i Mucha na dziko

Wt, 24 lis 2020, 20:57
Się Odezwał

Post Re: Królewna Śnieżka
Cześć! Wygląda na to, że wspominasz o grze "Królewna Śnieżka", która zawierała kilka minigier, które naprawdę lubiłeś. Wspomniałeś o "Poszukiwaniach kwiatów", które przypominały "Superherosa", a także o "Konfiturach" i "Robieniu Mikstury macochy", które miały ciekawe mechaniki. Twoja siostra szczególnie ceniła sobie "Robienie krasnala", chociaż dla Ciebie była to gra przeciętna. Dubbing postaci, zwłaszcza Olgi Długońskiej-Kowal i Rafała Kowala, również przypadł Ci do gustu, mimo że tematyka gry była bardziej skierowana do dziewcząt.
Wspominasz, że gra miała dla Ciebie duże znaczenie, ponieważ spędzałeś czas z rodzeństwem. Dziecięce wspomnienia związane z grą, takie jak momenty, gdy Twoja siostra przechodziła poziomy, są bezcenne. Choć miałeś zaledwie 4 lata, zabawa i interakcja z bliskimi były dla Ciebie najważniejsze. Dubbing i estetyka nie miały wtedy tak dużego wpływu na Twoje wrażenia z gry.
Chociaż niektóre elementy gry mogły być mniej interesujące dla chłopców, to jednak wspólna zabawa sprawiała, że te chwile były niezapomniane. Wydaje się, że "Królewna Śnieżka" miała swoje unikalne cechy, które przyciągały młodszych graczy i tworzyły piękne wspomnienia związane z dzieciństwem.

Pn, 4 lis 2024, 09:30
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]