Mi się gra podoba, jak będzie na Androida to chętnie zagram. Aidem, rób szybciej wersje na Androida, proszę...
Dodałem wersję na Androida do postu /AdamMag
N, 3 lis 2013, 14:34
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Re: Trucker: Construction Parking Simulator
Śpiących i niezorientowanych informuję, że gra jest już na urządzenia z Androidem Mi gra nie przypadła do gustu, nie lubię samochodów i ciężko się kieruje... jednak stwierdzam, że gra "ma w sobie potencjał"
Cz, 14 lis 2013, 18:35
drugi manuel
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 11 lis 2011, 22:42 Posty: 158 Lokalizacja: Rynek w Pocopane
Re: Trucker: Construction Parking Simulator
grałem w to, takie średnie. Nie przypadła Mi do gustu.
Grałem w to i przyznam, że gra jest dosyć dobra, ale po długim czasie grania może ona się trochę znudzić. Jednak fajnie, że takie coś zostało wymyślone, bo bardzo lubię takie symulatory .
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość