W niektórych momentach w tej ciekawej grze są tak trudne plansze, że nie jesteśmy w stanie ich przejść i ten temat jest po to, aby ułatwić sobie nawzajem rozgrywkę Jak tego używać? Możesz tu znaleźć któreś z haseł, potrzebnych w grze. Nie jestem przekonany, czy są one po kolei Jeżeli jesteś na skraju możliwości, przeczytaj wszystkie hasła, może wpadniesz na jakiś pomysł Dla ułatwienia, poniżej znajduje się legenda. Legenda: Z: Zwierzę P: Postać M: Marka FiS: Filmy i Seriale K: Kraj Mi: Miasto H: Hobby Za: Zawód O: Obiekt J: Jedzenie S: Sport ?: Nie mam pojęcia / zapomniałem
Oto plansze odgadnięte przeze mnie (oczywiście w wersji polskojęzycznej ) :
Spoiler:
Z 1. Świnia P 2. Yoda P 3. Batman M 4. Starbucks FiS 5. Avatar K 6. Brazylia M 7. Reggae P 8. Tweety P 9. Joker K 10. Francja P 11. Hannibal FiS 12. Simpsonowie K 13. Niemcy Mi 14. Los Angeles M 15. Google M 16. Twitter M 17. Facebook P 18. Kermit H 19. Wędkarstwo P 20. Obeliks Z 21. Wąż P 22. Myszka Miki Za 23. Nauczyciel FiS 24. Król Lew FiS 25. Matrix H 26. Myślistwo FiS 27. Park Jurajski J 28. Marchew Za 29. Klaun P 30. Chaplin Za 31. Szef Kuchni FiS 32. Krzyk ( jakby duch, z czarną jamą ustną [także horror] ) O 33. Żarówka H 34. Strzelectwo H 35. Joga K 36. Meksyk J 37. Ciasto P 38. Spongebob ? 39. Teatr FiS 40. Piła (to jest "klaun" z czerwonymi wirami na policzkach [horror, dlatego podaję ] ) Z 41. Rozgwiazda M 42. BMW Z 43. Pelikan (róż z rybą w dziobie) Z 44. Motyl (myślałem, że to komórka, pantofelek, albo coś w tym stylu ) P 45. Kopciuszek O 46. Klucz H 47. Kręgle H 48. Łucznictwo P 49. Shrek (dość trudne, myślałem, że to dinozaur ) K 50. Hiszpania K 51. Anglia J 52. Frytki P 53. Nemo H 54. Fotografia J 55. Jabłko O 56. List O 57. Zegar Z 58. Pingwin (takie czarne cóś z górą lodową) O 59. Nóż ? 60. Coca Cola H 61. Karty S 62. Tenis Z 63. Wieloryb P 64. Harry Potter P 65. Godzilla S 66. Bilard
A i zapomniałbym dodać, jeżeli odgadnęliście inne obrazki, które nie zostały tutaj wypisane, zostawcie po sobie ślad
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość