Pogadanki o wszystkich postaciach i miejscach z RIKN
Autor
Wiadomość
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
Re: Pogadanki o wszystkich postaciach i miejscach z RIKN
Grał żeby Reksio za jego dźwiękiem chodził.
_________________ polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
Wt, 4 sty 2011, 17:36
Garmon
Bywalec Nory
Naklejki: 0
Mi się podoba druga połowa gry.
N, 23 sty 2011, 15:18
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2175 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
shlafrok holmes napisał(a):
Grał żeby Reksio za jego dźwiękiem chodził.
Nie sądzę. A jak z głównego katalogu z płyty skopiujecie plik hipisi.wav do głównego katalogu gry, to bedziecie mieli super extra muzyczkę po zaśpiewaniu "I wszyscy śpiewajmy..." Pan Sz.K. kiedyś o tym mówił. P.S. Kapitan Nemo w grze gra część Toccaty i Fugi D-moll J. S. Bacha. Bardzo fajna muzyczka.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Mnie najbardziej podobał się epizod 3 (Reksio w łodzi podwodnej) . Mogłam słuchać muzyki klasycznej, tylko po chwili ten sam kawałek się znudził xD TU całość
Ja uwielbiam egipt więc to miejsce jest dla mnie najlepsze a najlepszą postacią była Kari-Mata-Hari
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Modnisia napisał(a):
Ja uwielbiam egipt więc to miejsce jest dla mnie najlepsze a najlepszą postacią była Kari-Mata-Hari
mi tak samo
Śr, 14 wrz 2011, 17:34
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Mnie się podobały szczególnie te miejsca: Paryż, Egipt, Szan-Gri-La, Dziki Zachód, oraz MU. Oprócz tego, jeszcze wystrój wszystkich Komnat Starożytnych Kretonów. Podobał mi się też ten mały, wypchany mumionek. A epilogi Kretesa- COOL Najbardziej polubiłem chyba postać Kapitana Nemo, Wili Froga, Kari-Maty, oraz dr. Młotsona.
Najbardziej podobała mi się plansza, w której trzeba było dojść do wioski masajajów przez zarośla, używając przy tym maczety. Pamiętam, że w ostatnim etapie, gdy można było wziąć maski, aby z łatwością dojść do wioski, ja je przeoczyłem, i nieźle się potem męczyłem.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
Ja uwielbiam Kretesa i dorożkarza jak sie kłócą.Kretes:"Pan chyba nie chce żebym zdążył na ten pociąg,co?" lub Jak pan jedzie?".Po pewnym czasie dorożkarz:"To koń, lubi niszczyć"
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość