|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 21:11
|
Autor |
Wiadomość |
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Dywan musi byc w kieszeni. A kieszeń otwiera się, klikając na postać
Powodzenia.
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Pt, 16 paź 2009, 06:15 |
|
|
kacper-ewa
Się Odezwał
|
Dzieki, wiem ze mam kieszen ale w niej sa tylko: kolo z hieroglifami, pokretlo do zaworu i notatnik.
Dywan zniknal jak klikalismy na wieszak aby go naniego zarzucic w drodze powrotnej aby zakrecic zawor. Chodzimy dookola basenu i kloikamy wszystko, a takze wieszak, ale co chwila krokodyl z karabinem nas widzi i odsyla na taras nad gramofonem.
mysle ze moj problem z dywanem moge rozwiazac zapisujac wczesniejszy epizod jako nowa gre.
Nie wiem jak to zrobic. Moze ktos wie i pomoze?
|
So, 17 paź 2009, 14:54 |
|
|
adu;)
Roz-kreca się
Naklejki: 0
|
Mam pytanie. Jak lecę balonem to on mi sam leci w dół i nic nie mogę zrobić. Nie mogę nim podlecieć do góry, mogę tylko spadać w dól. Pomocy!!! Proszę!!!
_________________ Zauważ, że znajdzie się ktoś od ciebie lepszy pomimo tego masz być sobą i iść swoją drogą ty - to twój wróg i to najbardziej niebezpieczny trzeba przejść w przód, ufać swoim czynom a nie słowom
|
Cz, 22 paź 2009, 16:15 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
musisz zbierać te butle z benzyną , bo jak jej zabraknie to spadasz . Kretes sięga po te butle chyba ujak wcisniesz spacje
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Cz, 22 paź 2009, 16:42 |
|
|
adu;)
Roz-kreca się
|
Ale ja wiem o co chodzi z grą. Ja mam paliwo a on i spada i rozbija się o ziemię. Proszę o pmoc...
_________________ Zauważ, że znajdzie się ktoś od ciebie lepszy pomimo tego masz być sobą i iść swoją drogą ty - to twój wróg i to najbardziej niebezpieczny trzeba przejść w przód, ufać swoim czynom a nie słowom
|
Pt, 23 paź 2009, 14:38 |
|
|
spidi
|
trzeba trzymać srzałkę do góry .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 23 paź 2009, 16:11 |
|
|
adu;)
Roz-kreca się
|
Nie o to mi chodzi, ale dzięki za dobre chęci. Już sama znalazłam rozwiązanie.
|
So, 24 paź 2009, 14:23 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
jak przejść Mumionki w komnatach Starożytnych Kretonów?
gram na łatwym
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
Wt, 27 paź 2009, 10:28 |
|
|
Christopf553
Roz-krecony
Dołączył(a): Cz, 26 lut 2009, 18:56 Posty: 129 Lokalizacja: POLSKA
|
filmik był już gdzieś dany... cheba dał go artur
[ja (również cheba powiedział mi to artur) zwolniłem w mumionkach i w Bombaju czas programem CPU killer.}
|
Wt, 27 paź 2009, 16:17 |
|
|
rabitt
Norman
Dołączył(a): Pn, 20 lip 2009, 13:20 Posty: 256 Lokalizacja: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Dobra a jak przejść w wiosce masajajów już powiedziałem Kapitanowi Nemo że nautilus jest w grocie poszedłem klikam na nautilus a Kretes mówi że jeszcze wszystkiego nie przerysował do notesu co robić?
_________________ Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
|
Cz, 29 paź 2009, 16:37 |
|
|
arturros
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 6 sie 2007, 12:20 Posty: 345 Lokalizacja: Skądś
|
Rabbit
Po popatrz w notesie czy nie zapomniałeś wszystkiego przerysować.
Jeśli wszysko przerysowałeś. Sprawdź jescze raz.
Lub napisz do Babcia Reksia
Cz, 29 paź 2009, 16:49 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Musisz przerysować:rysunki w jaskini za Mega Kokiem, rysunki w grocie z nautiliusem i małą tablicę obok Szamana w grocie. Pewnie przegapiłeś tablicę.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 29 paź 2009, 18:06 |
|
|
rabitt
Norman
|
dobra nieznany już mam teraz nie mogę przejść pociągu w indiach mam za mało czasu na ułożenie torów jak zrobić żeby przejść te dwie plansze?
|
N, 1 lis 2009, 14:14 |
|
|
spidi
|
układaj tory tak aby pociąg kręcił się w kóło w między czasie będziesz mogł istawić dalesze tory .
|
N, 1 lis 2009, 15:11 |
|
|
Pat36
Starszy Norman
Dołączył(a): Cz, 6 mar 2008, 18:02 Posty: 411 Lokalizacja: Tarnów
|
Albo dawaj stopa i zastanawiaj się.
_________________ ...
|
Wt, 3 lis 2009, 20:48 |