Bardzo dobry, właściwie niezbędny. Nikt bardziej nie zasługiwał tam na zaszczyt pomocy bohaterom głównym.
Śr, 17 lis 2010, 20:19
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
Racja, cóż za szczęście: poznać samego SZLAFROKA HOLMESA!!!
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
OCZYWIŚCIE ŻE TAK ja wprost uwielbiam shlafroka holmesa chciałbym żeby pojawił się w nowej serii.
ja tak samo chociaż sznsa na to to chyba 1 procent
_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Vamos!Na zawsze!
Pn, 28 lut 2011, 19:06
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
Re: szlafrok holms-dobry pomysł?
Szlafrock jest super!!!
N, 15 maja 2011, 20:28
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
shlafrok holmes napisał(a):
OCZYWIŚCIE ŻE TAK ja wprost uwielbiam shlafroka holmesa chciałbym żeby pojawił się w nowej serii.
Ja też
Śr, 21 wrz 2011, 18:44
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
Albo żeby był głównym bohaterem.
Pt, 9 gru 2011, 18:01
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
To bardzo ważna postać- słynny angielski detektyw, który pomaga naszym bohaterom.
Po co w ogóle taki temat zakładałeś...
PS. Mówiąc tak między nami to fajna by była gra z Szlafrokiem Holmsem. Musimy podsunąć ten pomysł AidemMediakom. Wymyśliłem mu już nazwę angielską: Scarflock Holmes, co oznacza mniej więcej to co Szlafrok Holms, tyle że bardziej Szalik Holms... W końcu nazwa nie może być wyrażona wprost... prawa autorskie i takie inne sprawy nie zgodne z prawem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości